- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Eli
Ahoj,najdu zde fajn doprovod do swingers klubu?Pátek nebo sobota.Je mi 48,blond,štíhlá.
Napište mi svůj email,ozvu se.
EriAhoj,
rad te doporvodim. Muzu v patek i v sobotu, ale myslim, ze patek je v Bunkru o neco lepsi. Je mi 43 let, bydlim par minut autem od Prahy a pocitam s tim, ze te odvezu tam i zpet. Muzu ti poslat svoji fotku do mailu.
Eri
Ivo<span style=“vertical-align: inherit;“><span style=“vertical-align: inherit;“>Hey Eli!</span></span>
<span style=“vertical-align: inherit;“><span style=“vertical-align: inherit;“>I am 25, 170/70. </span><span class=““ style=“vertical-align: inherit;“>If you want, write me on ivaylo.krasimirov97@gmail.com</span></span>
<span style=“vertical-align: inherit;“><span style=“vertical-align: inherit;“>All the best!</span></span>
PavelAhoj, ja bych sel v Patek. Sexy kluk 43 let. Mohu Ti poslat i fotky.
ahoj Pavel
radovan vek 58Jsem rada 58/187/112 prijel bych z bavorska napis mam zajem
LubomirAHoj, je mi 48, 178, 80. Budu v Praze 9. 12., chystám se do Bunkru. Rád pošlu foto. Všechno v pohodě, svobodně a bezpečně. 🙂 TĚším se.
EliMohu poprosit o email?
RomanAhoj,rád bych zašel taky na swingers a nechci jít sám,co vyrazit někdy spolu,napíšeš???dík,pa Roman
MirekAhojky, rad Te doprovodim. Mohu v patek, pokud ti to vyhovuje taky, budu rad.
Mireck 37
LubomirAhoj, chystám se na párty 9. 12., jaskol@email.cz. Lubomír
Peťanpetan.racing@seznam.cz Ahoj zítra budu v klubu jezdím každý víkend mohu být dobrým průvodcem,budu se těšit za případnou odpvěď Peťan.
EriOpravdu hezka akce, muzu „doporucit“. Dohodli jsme si sraz na konkretnim miste (krizovatce uprostred ulice dlouhe lehce pres trista metru) mezi 19:45 a 20:00, ze mam prijet a zavolat. Prijel jsem v 19:52, zavolal jsem a telefon mimo signal. Poslal jsem mail, cekal jsem do 20:20 a nic.
Pokud se chcete projet a pak neplanovane navstivit kamarady, tak je to super :-).
To mam z toho, ze neposloucham kamaradku, kdyz mi popisuje s jakymi lidmi se na tomhle foru seznamila.
DanAhoj reaguji na tvůj inzerat,rád tě doprovodím.Jsem zkušený šedesátník.A bunkr znám dobře.Náklady hradím přivezu a odvezu.Dan
MichalAhoj šla by si s 36 ti letým?
wtfmarney@gmail.com -
AutorPříspěvky