- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Mia
Ahoj, nasel by se nějaký muž, který by mi mohl seznamit s tím jak sw probíhají? Láká mě návštěva sw, ale nikdy jsem nebyla. Já 35/174, hezká dlouhovlaska
OndraAhoj. Jmenuji se Ondra a je mi 32 let. Také se chystám na svou první návštěvu sw klubu. Nechceš vyrazit sopečné? Ozvi se na email drainsoul66@gmail.com. Těším se, Ondra
PetrAhoj kočko. Velice rád tě poznám i osobně tě provprovedu v clubu. Napiš mi na můj email. : pepetrbazos@email.cz
MilaAhoj Mio, rád bych tě do klubu doprovodil. Jsem 34 letý blonďák sportovní postavy. V klubu jsem už několik byl, tak teď rád provedu ja jak to tam chodí. Nemusíš se bát, jet tam fajn prostředí a v pohodě lidi.
RadekAhoj, přemýšlím taky 🙂 klidně napiš. sikil@post.cz (pošlu i fotku jestli chceš:) ) Já 33 let 190 cm.
MichalAhoj Mio, velmi rád ti povím vše o tom, jak to probíhá :). Na swingers jsem byl zatím jen párkrát, ale nějaké zkušenosti už předat mohu. A pokud budou vzájemné sympatie, klidně můžeme zajít spolu. Je mi 31 let, jsem z Prahy.
Tak když budeš chtít, ozvi se buď na mail 89mikee@seznam.cz anebo na profil -Mike- na amateri.cz :).
Hezký den,
MichalPavelAhoj Mio, rád bych tě doprovodil na SW párty. Jsem Pavel, je mi 33 let.tmavé hnědé vlasy, hnědé oči. Na několika akcích v Bunkru jsem již byl a bylo to super. Mám rád obecně wellness, hudbu, rád se bavím s lidmi. Napiš mi na email, jestli bys se mnou chtěla jít. 11554321@seznam.cz Budu se těšit 🙂
MartinAhoj Mio,
moc rád se s tebou sejdu, a domluvíme, kdy by se nam to hodilo.
Napiš mi na mail : jamaj2@centrum.cz
Moc se na tebe těším!!
Martin
Martinahoj Mio,
moc rád tě poznám, na sw jsem už byl, tak si to můžeme společně užít!!
Napiš mi na mail: jamaj2@centrum.cz a vše další domluvíme!!
Těším se na tebe!
Martin
PavelAhoj. Hledas jeste? Fotky mam na amatery.com nick kluk129 Pavel
-
AutorPříspěvky