- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Tereza
Ahoj, hledám doprovod na dnešní večer. Dříve jsem do klubu chodila, ale to sídlil na Praze 1. Teď by se mi hodil nějaký průvodce 😊 Já 32let stihla. Někdo fajn, kdo by mě dnes zabavil??
MichalAhoj Terko, napiš na 89mikee@seznam.cz anebo amateri.cz profil -mike- (včetně pomlček). Rád se s tebou domluvím a nemusí to být jen na dnešní večer. Rád bych našel nějaký stálý doprovod na pravidelné návštěvy swingers 😉.
Jinak je mi 31 let, jsem z Prahy, sympaťák štíhlé sportovní postavy, se swingers už mám nějaké zkušenosti.
Budu se těšit na Tvou zprávu.
Michal
petrAhoj Terezo,
také jsem chodil na Prahu 1 (a i do dalších pražských klubů…).
Budeš-li chtít, pak Tě vyzvednu – nebo se sejdeme u klubu – a vrátím.
Hezké odpoledne,
Petr
46/188/92, mail xortx@seznam.czMartinAhoj Terezko, pokud ještě váháš, nebo vybíráš, ozvi se na: taxim@seznam.cz a domluvíme se. Martin
MartinAhoj Terezko, pokud váháš, nebo ještě vybíráš, rád se s tebou dnes sejdu a zajdeme tam společně. Piš na: taxim@seznam.cz, vyměníme kontakty a domluvíme se. Za chvíli to začíná 😉
PeťanAhoj Terezko Byl jsem v klubu s Tebou ,ale Christian si nevzal na tebe kontakt kdy se uvidíme příště říkala si že za 14 dní tak doufám že to vyjde.
PeťanKlidně se ozvy na email Petr
MichalAhoj Terko, já zase nebyl na Praze 1 ale tady už několikrát a rád Tě provedu, dnes jdu určitě tak jako tak, takže rád zajdu s Tebou a provedu Tě… Napiš a email pak whatsapp a hovor ať víš že to myslím vážně. Měj krásný den a zatím
TerezaAhoj, v klubu to bylo super, ale bohužel nevím jestli budu mít v dohledné době možnost dorazit. Pokud ano, určitě dám vědět 😉
LukášAhoj Terko, kdybys chtela me jako doprovod, rad s tebou zajdu. Ista: lukas.lukynno
PeťanAhojky tak se ozvy když budeš mít cestu do Prahy,byl to fakt hezký večer s Tebou.
muj email petan.racing@seznam.cz
MartinAhoj ještě hledáš doprovod
mazzzilAhoj Terko,
mám návrh, ale nevím, zda jsi odvážná a líbí se Ti zvrhlé experimenty? Pokud ano, napiš mi prosím. Alex, 37 let. mazzzil@seznam.cz
AlexPeťanAhoj Terezko nepřijedeš v sobotu do klubu 30,11 ??
-
AutorPříspěvky