- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Kells
Ahoj, co vymyslet něco tento pátek?
30, velmi sportovní postava, vysoký blonďák, charisma 😉
AbelHi Freya, we can go together. I’m 29, and train constantly. I’m here for a week. Let me know!
MilanAhoj Freyo, chystám se příští týden ve středu večer, přidáš se? VŠ, 176cm, 86kg….Milan
VojtaAhoj Freyo, rád tě do klubu doprovodím. Je mi 35 let, 183/80, VŠ. Jsem milý, přátelský, zábavný, sportující sympaťák se smyslem pro humor. Se swingers zkušenosti mám. Ozvi se Glamer25@seznam.cz
MirekAhoj Freya,
Napiš mi na miroslavsea@seznam.cz a domluvíme se na setkání po výměně fotografii nebo setkání mimo club u sklenky vína
LeosAhoj,
rad Te doprovodim, kdyz bys mela zajem. Je mi 39 let, sportovni postava, nekurak.
Muzem si vymenit foto pres e-mail a domluvit se. Napis na leos.s@centrum.cz
Budu se tesit
PavelAhoj, Rád bych jsem Tě doprovodil na akce. Mohu Tě i klidně někde vyzvednout a po akci zase odvést autem. Těším se na Tvoji odpověď. Pavlík. Tel + whatsapp +420799568828
DejvAhoj,
tak už hledat nemusíš, rád Tě doprovodím 😉 Sportovní postava a milost zaručena. Jestli chceš, napiš rovnou na dejvad@email.cz. Budu se těšit.
Dejv, 24 let
PetrAhoj moc rad bych s tebou sel. Zkusenosti s klubem mam. Kdyz budes chtit tak napis na 23102013@seznam.cz a muzeme se domluvit.
PetrAhoj Freyo,
co se seznámit na párty, která bude toto úterý.
Já čtyřicátník, snad sportovní postavy.
Petr
Lukas PolacekHezky vecer Freyo, stale hledas doprovod ?
DavidAhoj, je mi 29 a letos mi bude čerstvě 30. Moc rád bych vyzkoušel jaké to je na swingers. Hledám proto kamarádku na návštěvu klubu. Můžeme se domluvit? Moc rád Tě poznám a doprovodim. 🙂
Vladimírahoj,ještě hledáš ?
ArnyAhoj, jmenuji se Arny, je mi 32 let. Jsem sportovní postavy a rád Ti budu dělat společnost.
PavelAhojky, Rád bych sem tě poznal, Jsem milý upřímný muž 43 let, rozvedený a sportovní postavy, prosím ozvi se mi na email: bluebuses@email.cz nebo na tel +420799568828. Děkuji. Pavel
-
AutorPříspěvky