- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Jolana
Shemale 45, 173/75/80b hledá partnera 45+ na čtvrtecni společne zážitky.
RadovanAhoj
Jsem starsi a mam zajem vadilo by ti to??
Pozdrav
RADA
JolanaCerna.jolana@email.cz pošleme.fotky a seznámíme se?
tomašAhoj,rád se seznamím,já 47/185/89/ mail 01.hun@atlas.cz
JeronymoAhojky, rád bych se seznámil. A pokud bychom si sedli, tak bych se rád viděl častěji. Jsem pohodový, 174/ 85. Starám se o sebe. Mám 52 let ale říkají že nevypadám. Ale to bych nechal na tobě. Už se dlouho chystám na čtvrteční párty, a kvůli tobě bych měl důvod. Fotky pošlu. Těším se na odpoveď
PeterPorád hľadáš? Nehladaj už, som tu 😀
JolanaVe čtvrtek bych se šla pobavit na swingers, jsem shemale ….
VojtaAhoj. Já 52 let, 180/80, 17/4 Bi. Rád bych se s tebou seznámil a sešel. Jsem mimopražský, ale často tam jezdím. Na čtvrtečních akcích jsem několikrát byl. Nyní budu v Praze ze 14.2. na 15.2.2025. Pokud budeš mít zájem, můžeme se domluvit a sejít. Místo bych měl v Jesenici, kde je firemní být. Měj se fajn. Vojta.
Jolanaahoj, ozvi se mi 🙂 Jolana
KarelAhoj Jolanko. Jmenuji se Karel. Je mi, ale 43. Zde posílám email a pošli fotky prosím
JolanaAhoj, email jsem nedostala 🙁 tak napis na cerna.jolana@email.cz
LukášAhoj Jolano,chystám se do klubu na bi párty.Mám ho velkého a miluji hluboké kouření přes glory hole(dole vzadu,kabinka s nápisem Glory hole) Kouříš ráda?Rád se s tebou v klubu sejdu.Můj e-mail: postkantor@seznam.cz
ChciToMocAhoj.Jmenuji se Jirka 40 let tmavovlasý modré oči s pěkným nářadím.🙂173/80/18
Swingerka76Ahoj, ve čtvrtek 7.8. pujdeme s manželem. Byla bych rada, kdyby si ho tam pekne vykourila a projela, zatímco ja si budu užívat s ostatními chlapy:)
Pepaahoj Jolanko,jsme starší bi pár,a rádi Tě poznáme a navážeme přátelství,Pepa a Táňa
-
AutorPříspěvky