- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Freya
Ahoj,
ráda bych touto cestou poznala milého muže sportovní postavy jako doprovod na akce.
Je mi lehce přes 30 a jsem štíhlá bruneta:)
PavelMilá, moc rád bych se seznámil a napsal si. Třeba si sedneme a tvé přání….
TygrikPřeji krásný den Frayo, rád tě doprovodím na akci. Mám už zkušenosti a v současné době jsem singl. Více se o mě dozvíš na profilu, jehož odkaz jsem ti poslal. Budu se těšit na tvou odpověď.
VojtěchAhoj, rád bych se k tobě přidal. Je mi 18, postavu mám spíš atletickou
DudeNooo a kdyz napises mail, tak Ti moooc radi napisem a jeste radeji Te pozname 🙂
VladimírAhoj. Ještě hledáš kamaráda na akce ? mbkluk@seznam.cz
Michal- Čau, hledám parťáka do Bunkeru během týdne nebo podle domluvy.Je mi 32 ,pokud máš zájem tak napiš zelenko.michal@gmail.com
PetrAhoj brunetko,
ja jsem Petr, 35, karlovarsko… neplánuješ tento víkend koktejlovou párty v Praze…mám stejný problém, nemám doprovod… určitě máš spoustu nabídek ale kdyby jsi mě chtěla poznat, napiš na whatsapp 721702156… měj se hezky a ahoj
MirasAhoj Freya rád tě doprovodim napiš kdy se chystáš někde se sejdeme ja 50 let sport postavy.Budu se těšit.S pozdravem Miras
PetrAhoj Freo, rád se s tebou seznámím. Jsem 32 muž, vysokoškolák, pokud budeš chtít můžeme nejprve zajít někam na oběd, na lezeckou stěnu, udělat videohovor atak.
Budu rád když se ozveš na email pietro007.zen@gmail.com
S pozdravem PetrMartinLuboš KuncAhoj, četl jsem tvůj inzerát a rad bych se s tebou domluvil. Jmenuji se Luboš a je mi 35. Mám sportovní postavu atd. Když budeš chtít tak můžeš napsat a když te bude něco zajímat tak taky můžeš napsat. Těším se 🙂 foto ti rad pošlu do e-mailu tady mi to nejde 🙁
PatrikAhoj, bohyně krásy, plodnosti a lásky. Rád Ti budu průvodcem na cestě do Ásgardu. Pošli zprávu na zapdos@centrum.cz a domluvíme se.
P.
JosefAhoj,
moc rád zajdu, je mi 42, sportovní postavy.
Budu rád, když se ozveš
602282732
FreyrAhoj.
Ak by si mala záujem, taktiež hľadám niekoho, s kým by som do clubu rád zavítal.
Mám 30 rokov, tak by sme mohli skúsiť, či si budeme vzájomne rozumieť 🙂
-
AutorPříspěvky