Skip to content

Forums Fóra Seznamka Hledám doprovod na první návštěvu :)

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    christophe

Ahoj Natalie,

Jsem puvodem z Francie a ziju jiz 10 let v Praze…jak vidis, umim docela dobre francouzsky a nebude problem se rozumet…napis mi na : hasicodfrancie@seznam.cz

Christophe

#56929 Odpovědět
      Jakub

Ahoj,

moc rád bych ti dělal doprovod. Je mi 28 a mám 195cm. Pokud bys měla zájem si vyměnit fotky a případně zajít na swingers, nevahej mi napsat na mrgentleman@outlook.cz

S pozdravem

Jakub

#56993 Odpovědět
        Marek

Hľadám ženu alebo pár na spoločnú návštevu klubu zanechajte na seba kontakt ozvem sa vám

#57815 Odpovědět
          Marek

Ahojky, můžeme?

#58353 Odpovědět
            Alex a Adéla

Ok můj email jana.jenmoje@seznam.cz.

Pošleme taky jestli chceš na email nebo jinam.

#59562 Odpovědět
              Lukáš

Ahoj, pokud by jsi měla zájem o někoho blízko svého věku tak se také nebráním. Nejsem ani proti schůzce předem.

#59810 Odpovědět
                Petr

Ahoj Natko, klidne napis rad s tebou pujdu. Petr 446let,191cm,80kg. alfarock@post.cz

#98463 Odpovědět
                  Lukáš

<p style=“text-align: center;“>Ahoj,já 37 let, štíhlé sportovní postavy s velkým přes 20 cm,chci kouření přes glory hole, miluju to!!!:)</p>

#99042 Odpovědět
                    Pavel

Ahoj, chlapu ti tu pise spoustu, muzu te pozvat na kavu nebo drink, rad bych se dovedel vice ke tve zkusenosti… Holek mam kolem sebe dost, ale zadna by to nesla zkusit…
                      Nechci to resit penezi a tezko najdu v tomhle kumraji nekoho jen tak… sportovni postava tmave vlasy…

diky za odpoved, Pavel

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
                    Odpověď na: Hledám doprovod na první návštěvu :)
                    Osobní informace:

Back To Top
                    Language