- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Natálie
Ahojky, jsem 18 letá slečna, která ráda řádí a chce zkusit něco divočejšího. Hledám muže (klidně i více mužů) jako doprovod :))
FrantišekAhoj Natko, kdy se chystáš vyrazit? Rad tě doprovodím, jsem 25 kluk normální postavy… pokud by jsi mela zájem ozvi se na frantisekf1299@seznam.cz nebo posli kontakt a dohodneme se
AlexAaAhoj.Rad te doprovodim a zaistim odvoz tam a spet.Ozvi se na- fister.nemec69@gmail.com
Budu se tesit:)TomAhojky, mladej sympatak 23 , vysoka sportovni postava , vyzvednute a zajistim odvoz tam i zpet , rad te poznam ozvi se 🙂
NatálieAhoj, zní to moc lákavě 🙂 Můžeš mi napsat na mail natymaresova06@gmail.com pokud máš stále zájem 🙂
JiriAhoj, jsem 25 lety sympaťák, se sportovní postavou a snad i trochu hezkej… Moc rad tě doprovodim … Budu rád když se mi ozveš:)
KarelAhoj, Natálko.
Napiš, můžeme zajít společně a zažít něco nového 🙂
Tomasahoj, 18 a 188cm myslim ze to bude good
ig:tom_kuc.era
NatálieAhojky, byla bych moc ráda kdyby ses mi ozval na mail natymaresova06@gmail.com
VašekAhoj,
S kamarádem nad tím také dlouho přemýšlíme, že vyrazíme. Kdyby jste ještě měli zájem, rádi Vás doprovodíme. Mě je 25, jemu 27.. Kdyžtak prosím dej vědět na email vk.h@seznam.cz
Těšíme se.
PepeAhoj, chtěl bych se s tebou seznámit a zároveň doprovodit na sw. Ukáží a vysvětlím, jak to v klubu chodí. Jmenuji se Pepa a je mi 35, vyšší hubené postavy
ChristopheHi
I am French and I am in Praha for the job.
Last Sunday, I went to the SW club and I don’t speak Tchec.I would like to find a helped woman to go to the party and spend a good night.
She will be recompased by oral sex and more if she wants.Thanks for your help and I can be this guy
ŠtefanAhoj.Rad ti budem robiť spoločnosť a tá aj priveziem.Som slušný a skuseny muž
MichalAhojky, pokud máš ráda zájem wp 775-392-809 , pošlu fotky
AldasAhoj Nyní tu prvně koukám, co a jak A Natko,zaujala mě to,co a jak jsi napsala jak formou,tak i obsahem,protože jsi, zjevně divoženka 😀 a to je moje gusto A pokud ještě v květnu se chystáš sem, supr A můj mail lifeman1@seznam.cz, kde si možno vyměnit foto a normálně se poznat a zjistit jak dále… ( jsem atletičtější postavy, foto model a jinak normální chlap 🙂 ) těším se na tvou odpověď Aleš
-
AutorPříspěvky