Skip to content

Forums Fóra Seznamka 20letá slečna hledá doprovod na svoji první swingers

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Autor
    Kamil

Hello Annette, I would love to go with you, I am 19 years old. Text me to email: bakuose@gmail.com

#46498 Odpovědět
      Ivo

Ahoj slečno.

Rád tě doprovodim a i seznámím s pravidly a chodem clubu.

Navštěvují ho již cca 10 let a tak i vím, jak se v takovém prostředí, nenucene, chovat.

Doprovodem se myslí…ukázat ti prostory, seznámit s chodem večera i doprovod ke swingrovani, přičemž to vůbec nemusí být se mnou…ale, zajistim ti jakousi bezpečnost společníka.

Nebudeš li chtít, obratis se na mě…budes li chtít, budu ti opatrovníka a doprovodem.

Prostě budu tvůj průvodce.

Je mi 57 let, 180/88

Takže…nabízím opravdu, hlavně doprovod.

Vše ostatní je na Tobe

#46507 Odpovědět
        Tom

Ahoj, mladej sympatak se sportovni vysokou postavou rad te poznam a muzem vyrazit spolu klidne napis a domluvime se . Budu se tesit

#46510 Odpovědět
          Michal

Ahoj, pokud jsi se ještě neutopila v záplavě nabídek, tak by tu byl jeden starší zkušený Michal… Vyměníme pás písmenek a vyrazíme? Budu se těšit

#46535 Odpovědět
            Honza

Ahoj Anet,

Jsme ují se Honza a moc rád tě dobrobodim na SW, já už mám nějaké zkušenosti a rád ti

Vvše ukáži.Je mi 38, klidně si ještě mužem napsat. Budu rád když se ozveš na drsedlo699@seznam.cz.

Ahoj Honza.

#46541 Odpovědět
              Razorback
                13 az 15.10. Narozeninova party. 

Ahoj, byl jsem původně na swingers akci, která byla ještě pořádaná ve starších 
                prostorách na původní adrese. Super akce.

Konečné bych rád i zašel do Bungru. Při této příležitosti, mě napadlo, zda by 
                někdo chtěl zajít společně, aby opadla určitá nervozita?
                Neva jestli jsi třeba gay, bi či trans (trans klidně výhoda).

Je jedno zda chlap a nebo žena. Nejde mi o to se na někoho navázat. V klubu se 
                klidně můžeme rozdělit a nebo ho jen společně projít.

Šel bych buď od pátku až do neděle a nebo ideálně v sobotu 14.10. dle dohody. 
                Jedna se o tu narozeninou party s možnosti přespání, proto zvažují  už ten 
                pátek 13.10. 

Jsem sympaťák, je mi 35 let, mám rád zážitky a jsem pohodář. Případně zde je na 
                mě také email. infolink (zavinac) volny cz

#46542 Odpovědět
                Motyl

Přeji pěkný večer,  emas dnes chuť zajít do klubu.Jsem 45lety muž na úrovni co má rád úroveň a sex..am rád sexy pradlo.M9hu přivézt zda máš zájem a chuť.Budu se těšit.

#46544 Odpovědět
                  Michal

Aho jnemáš dnes chut na oekný večer.Jsem 43letý muž na urovni co ma rád sex a sexy prádlo.Rad si Tě obleknu.

#46538 Odpovědět
                    hason

Ahoj.Rad by som s tebou išiel na SW.posli tel ak môžeš

#46578 Odpovědět
                      Marián

Ahoj,

je mi 26 a rad bych taky vyzkoušel poprvé swingers party.

Pokud jsi tam ještě nebyla, případně máš zájem zajít znova, prosím ozvi se mi na mail: Garvi001@seznam.cz.

Marián

#46574 Odpovědět
                        Martina

Ahoj, jsme pár já BI a partner větší penis. Rádi Tě poznáme napiš. 775535350

#46609 Odpovědět
                          Otto

No, chtěl jsem taky napsat, ale po té záplavě odpovědí jsem bez šance 🙂 Tak snad vybereš pravého!

#46598 Odpovědět
                            Pavel

Ahoj, hledas jeste kluka? Ja fit 39 let. Zkusenosti velke. Fotky me Ti poslu. Pavel

#46717 Odpovědět
                              Marek

Ahojky pokud jsi si už nevybrala z množství nabídek a chtěla by jsi to zkusit nabizim sympatický doprovod 38 urcite se nebudeš nudit. PS i pro mne je to premiéra tak to můžeme obhlednout spolu. Pa Marek

#46745 Odpovědět
                                Lukáš
                                    Ahoj Anett,jsem 43 letý, štíhlý, také hodně nadržený:)179 cm vysoký muž z Prahy s velkým penisem 20, 5 cm.Půjdu 13.12.na středeční párty a budu moc rád, když půjdeme spolu.Párty začíná v 11 hodin dopoledne a je až do rána do 3 hodin.Když budeš mít chuť,napiš mi nebo zavolej a vyrazíme spolu.Můj tel. 704 116 774.Měj se fajn. Luky
                                Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
                                Odpověď na: 20letá slečna hledá doprovod na svoji první swingers
                                Osobní informace:

Back To Top
                                Language