- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Anett
Ahojky pánové i dámy,
ráda bych našla k sobě nějaký doprovod na svojí první swingers party….
Jsem hodně nadržená, mladá holčička, která si ráda užívá a ráda by si užila na takové akci, ale samotný se mi tam moc nechce.
Je mi jedno kolik ti je, i když mám radši starší, ale i podobně starý muži mi nevadí.
Napis mi pokud máš zájem o mladý masíčko a určitě se domluvime:)
TomášAhoj, pokud bys chtěla džentlmenský a zároveň zkušený doprovod čtyřicetiletého týpka, který je dobře vybaven, má rád něhu i dominanci, rád se k Tobě připojím. Tomáš
OndřejAhoj, pokud bys měla zájem, můžeme si zkusit napsat a kdyžtak vyrazit spolu, taky bych šel poprvé. Ondra
BPěkný večer, 48 let VŠ. Rád ti udělám doprovod..
MirekAhoj, už jsi byla ve Swingers clubu? Je mi 34 let a rád objevují nové a nové cluby. Jestli budeš chtít můžeme zkusit i více clubu.
MirekAhoj, napiš. Rád zajdu tento pátek nebo sobotu.
MirekAhoj, kdy se chystáš zajít?
MarekAhoj rád bych šel s tebou budú rád když zavoláš 6603 886480
RADAbydlim v bavorskem pohranici rad bych sel ci jel.. s tebou poradnou jizdu
MartinPetrAhoj Anet,
rád bych s tebou šel. Je mi 49, 192 cm, 90 kg. Snad celkem zachovalý.
napiš když tak na e-mail: michdvo2@seznam.cz
pa Petr
MirekAhoj, napiš mi na whatsapp 721833927 a rád se s tebou domluvím.
MichalAhoj Anet :), musím říct, že tvá nabídka je velmi lákavá :). Rád tě poznám a s ještě větším potěšením ti budu dělat společnost na tvé první (a snad ne i poslední) swingers. Já už pár zkušeností mám a to z různých klubů, takže ti můžu říct, jak to chodí a všechno ti ukázat.
Jinak je mi 34 let, jsem z Prahy, pohodář a sympaťák štíhlé sportovní postavy, umím být dobrým společníkem a rozhodně jsem pro každou zábavu :).
Tak když budeš chtít, klidně napiš na mail 89mikee@seznam.cz anebo koukni na amateri.cz profil -mike-
Budu se těšit,
Michal
TomášAhoj Anet,
jmenuji se Tomáš a jemu 41let. Zítra se s kamarádkou chystáme do klubu, kdyby jsi chtěla, rádi Té doprovodíme a klubem provedeme.
GianHey I will go with you, it will be my first time too at that kinds of clubs you can write to me , gian_bh197@hotmail.com I’m italian looking for fun in Prague.
-
AutorPříspěvky