skip to Main Content

Forums Fóra Seznamka Prznění krásné třicítky

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Milan

Pasivní i aktivní zájemce o prznění mé atraktivní partnerky (páry i několik zajímavých sólařů). Ona 30 já 44. Je silně bi, submisivní, inteligentní. Umí být i dost ostýchavá, přesto velmi ráda experimentuje. Chceme se dohodnout před akcí, abychom si ze zájemců mohli v klidu vybrat a prohodit pár slov, ještě než to nabere závratné tempo (což je jisté). Chceme vás, kteří jste na úrovni, pečujete o své tělo i hygienu a nevypnete po 5min, jako roboti. Má to pro ni být především příjemný a nápaditým sexem nabitý dárek. Vlastně pro nás všechny 🙂

#5371 Odpovědět
    Antonio

Hello

i am Italian 34 years old athletic and experienced in swinger. If you are interested and would you like to meet please contact me at my email addres. Will be happy to share a picture , thank yoy

#5400 Odpovědět
    Pavel

Ahoj, moc rád se na některou akci přidám. Já 34, 186cm. 90 kg. Fotky případně pošlu mailem, tak dejte kdyžtak vědět.

#5402 Odpovědět
    Jakub

Ahoj lidičky co milujete sex se vším co k tomu patří jmenuji se Jakub je mi 30 let a bylo by to pro mě po poprvé něco takového zkusit a zažít jsem sportovní postavy měřim 181cm váha 91kg rád eventuálně zašlu foto na e-mailem nebo whatsapp tak kdyby jste měli zájem dejte vědět jsem po 8 letech svobodný takže času mám dost ahoj

#5409 Odpovědět
    Pavel

Ahoj, moc rád se přidám. Předem děkuji za odpověď. Těším se.

#5417 Odpovědět
    Jakub

Kdyžtak pro fotku si napište na mikolaskubanec@seznam.cz

#5427 Odpovědět
    Ondra

Ahoj, taky bych se rád přidal, když budete chtít tak napište na whatsaap 605250662, je mi 39 let. ONDRA

#5518 Odpovědět
    Tomas

Parada,moc rad se akce zucastnim je mi 40  178 cm 75kg   19 cm foto rad poslu.

Tomas

#5601 Odpovědět
    Ondra

Mam velmi velký zájem . Foto samozřejmě pošlu

606084763

#13492 Odpovědět
    Tikko

Mam velmi velký zájem . Foto samozřejmě pošlu

770616508

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
Odpověď na: Prznění krásné třicítky
Osobní informace:

Back To Top
Language