- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Kika
Ahooj, mám 22 rokov a chcela by som sa spýtať či je v pohode ak by som prišla sama? Neviem ako to presne chodí na swingers a trocha sa bojím ísť do neznáma sama. Ak by sa niekto našiel kto ide taktiež sám tak rada uvítam spoločnosť :))
TomášAhoj Kika,
rád bych s tebou šel.
V pátek bohužel nemůžu.
Co takhle dnes či zítra?
Pokud jo, pošli mi mail či číslo na WhatsApp a domluvíme se přes to.
Měj se pěkně
Tomáš
RomanAhoj Kiko, muzeme pokecat, reknu ti co a jak. 🙂
Akorat musis napsat treba email, abych te mohl kontaktovat.LeošAhoj Kika,
kdybys mela zajem, rad Te doprovodim. Napis na leos.s@centrum.cz a muzeme se dohodnout.
DavidAhoj, určitě je v pohodě, když půjdeš sama. Ale pokud ještě doprovod nemáš, tak tě rád doprovodím. Mě je 40 let, mám 178cm a 78kg.
Klidně napiš a můžem se domluvit😉
Měj se co nejlépe
David
PetrAhoj, jsem Petr a taky bych rád se už konečně rozhoupal a zašel. Je mi tedy už 49, 192 cm, 90 kg.Můžeme se klidně před tím někde v kavárně sejít a uvidíme. Přivezu tě, odvezu tě a udělám ti takový ten servis.Pokud chceš napiš na michdvo2@seznam.cz
PetrAhoj Kiko, pokud by jsi chtěla rozumný doprovod (bez jakýchkoliv závazků či očekávání), tak mi klidně dej vědět. Jsem o něco starší (50), snad to nebude vadit. Můj mail je petr.1973@seznam.cz. Těším se na zprávu od tebe, Petr
PavelAhojky. Rad bych sem Tě doprovodil a pozval Tě na swingers. Těším se na Tvoji odpověď na pavelmo81@email.cz nebo tel 735937310. Děkuji. Pavel
MarieAhoj Kika
ničeho se neboj a vyraž. Při vstupu řekni obsluze, že jsi poprvé ukážou Ti kde co je.
Když jsem byla poprvé já, sedla jsem si k holkám, řekla že jsem poprvé, vzaly mne pod křídlo a ten večer vyl6mic fajn.
Navíc jako sama žena máš vstupné nízké, kdyby Ti to nesedlo, můžeš kdykoliv odejít.
S doprovodem se odchází hůř.
Hodně štěstí ;))
SeganAhoj též přemýšlím ze bych zašel poprvé 25 let napis a domluvíme se 🤗
PavelAhoj, rad te doprovodím. Napis mi e-mail a domluvime se. Já 36 let, se smyslem pro humor 🙂
DanAhoj,
pokud budeš chtít rád tě v pátek doprovodím. Nebo se můžeme set někde dřív na kafé a já ti vše vysvětlím jak to tam chodí. Dan
TomášAhoj, co takhle zajít spolu zítra(15.2.) na swingers party?
Těším se na odpověď
Tomáš
MiraAhoj Kika, také jsem ještě nebyl a nechci jít sám tak mužem jít spolu do neznáma 😄.
Písní mi prosím na e-mail a domluvíme se
Ahoj Míra
RomanAhoj, mě je 31 a také bych rád zašel a nemám s kým. Mám 190 cm, vysoký, tetování, vysportovana postava a myslím, že vzhledově se budu líbit určitě 🙂 foto můžu zaslat.
-
AutorPříspěvky