Skip to content

Forums Fóra Seznamka Prvý doprovod

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Malia

Ahojte.

Volám sa Malia. Mam 20 rokov a už dlhšie ma zaujíma swingers a táto „komunita“. Rada by som išla na party. Nemusí ísť hneď o sex ale skôr o tú zvedavosť, či sa mi to zapáči.

Na Slovesnku niesu žiadne poriadne kluby, takže by som chcela zájsť sa pozrieť a zistiť či to je niečo pre mňa.

V Česku ostanem 4 mesiace (v Olomouci), takže to chcem vyskúšať. Študujem radiologickú techniku a rada by som zasla s nejakým mužom (20-30 rokov) sa pozrieť do klubu zo zvedavosti. Neviem kedy presne, ale podľa príležitosti.

#109439 Odpovědět
      Tom

Ahoj, ja som tiez este takto nebol ale uz dlhsie ma zaujima tato kultura a komunita, zvedavosť tiez. Ak nehladas niekoho skuseneho ale niekoho, s kym by si to so zaujmom objavovala, tak budem rad.

#109404 Odpovědět
        Honza

Ahoj, je mi 28 a jsem z prahy zapad a rad s tebou zajdu v klubu bunkr jsem byl nekolikrat a rad provedu a neboj neni se ceho bat. Rad popisu vice napis na email a rad se domluvim.

#109381 Odpovědět
          Jano

Ahoj, mám 34 rokov a v prípade sympatií môžme zájsť spolu na nejaku párty. Nápis mi na mail jano838@azet.sk

#109368 Odpovědět
            Patrik

Ahoj, Malia. Ozvi sa na mail zapdos@centrum.cz. Som od Kolína, to je blízko ku Prahe a v Bunkru už som niekolkokrát byl. Určite sa dohodneme.
              Patrik

#110744 Odpovědět
              Qwentino89

Ahoj rád by som ťa doprovodil WhatsApp 0421949644698 Marek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
              Odpověď na: Prvý doprovod
              Osobní informace:

Back To Top
              Language