skip to Main Content

Forums Fóra Seznamka První návštěva

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Nataly

Zdravím, chtěla bych dnes 14.12. poprvé navštívit swingers, ale nevím zda je to v takto v týdnu dobrý nápad? Je mi 22let 169cm vysoká studentka z Prahy s takovou akorát postavou. Nenašel by se tu někdo kdo by šel se mnou alespoň jako prvotní doprovod. Doufám, že zde někoho najdu.

Nataly

#7040 Odpovědět
    Dan

Ahoj,

rád tě doprovodím je mi 42let /183cm štíhlý nekuřák. Co třeba v pátek 17.12.2021 . Pátky bývají asi nejlepší.

Dan

#7043 Odpovědět
    Martin

Ahoj tady martin mam 196cm je mi 32 let normal postava a jinak uterky pro lidi co jdou poprve jsou idealni,napis na koivu2683@seznam.cz nebo 603752076 mam i wts preji hezky den

#7045 Odpovědět
    Michal

Ahoj, moc rád tě poznám a doprovodím na nějakou akci 😉. Se swingers již už nějakou zkušenost mám a rád zde poznám fajn slečnu, která by měla zájem občas zajít na nějakou akci 🙂 Je mi 32 let, štíhlé sportovní postavy, jsem z Prahy a v sexu otevřený spoustě věcem 🙂. Tak pokud budeš mít chuť, klidně napiš na 89mikee@seznam.cz anebo na amateri.cz na profil „-mike-„.

Hezký den, Michal

#7047 Odpovědět
    Ondřej

Ahoj ja bych te dnes rád doprovodil na sw párty sw párty

#7054 Odpovědět
    Lukáš

Ahoj Nataly, vyrážíme do klubu s kamarádem 18.12. Pokud by Ti pasovalo tohle datum, rádi tě vezmeme sebou. Klidně i jen tak na pokec a rozkoukat se. E-mail: t3ch1113@gmail.com

#7098 Odpovědět
    Michal B

Ahoj, máš zájem o seznámení..?

Napiš mi na můj mail: Zralok.ka2@seznam.cz

Případně sms: 605428443

A můžeme se domluvit na setkání..

Michal

#7134 Odpovědět
    Zdeněk

Ahoj Naty,

rád s tebou zajdu na sw akci. Jsem VŠ 178/84/48 aktivní sportovec, který má s sw zkušenosti a občas se setkává i s párem.  Diskrétnost, zdraví, sex výkonnost a kreativitu, kultivované vystupování zaručuji. Zdeněk

#7159 Odpovědět
    Ondřej

Ahoj, jmenuji se Ondřej je mi 27 let a dnes bych rád poprvé do klubu vyrazil na párty pro nezadane, co jít společně?

#7285 Odpovědět
    Honza

Ahoj ak to je aktuálne kľudne ta tam vezmem mam to blízko odomna a už skm tam bol viem jak to tam funguje apod:)

Nieosm Bratt Pitt ale vyzerám v pohode a slovenský humor ta môže stále rozosmievat 😝

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
Odpověď na: První návštěva
Osobní informace:

Back To Top
Language