Skip to content

Forums Fóra Seznamka Prvni navsteva

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Andrea

Chystám se na první návštěvu klubu ve čtvrtek. Najde se mladý sportovní kluk (kolem 25), s velkým …, který by mě provedl? Jsem stihla sportovní pětačtyřicítka… zrala, ale pořád mladistvá… začít saunou a masáži by bylo fajn…

#97258 Odpovědět
      Adam

Ahoj, rád tě doprovodim, provedu, dám na tebe pozor. Sauna zní fajn a s masáží si poradím. Kdybys chtěla, mužem před skočit třeba na kafe. Kdyžtak napiš. Já 36, normální postava, mladšího vzhledu. Měj se fajn Adam

#97278 Odpovědět
        Pavel

Ahoj Andrejko. Rád bych sem Tě provedl…Napiš mi prosím na email: pavelmo81@email.cz. Dekuji. P

#97293 Odpovědět
          Petr

Ahoj, moc rad bych sel s tebou. Petr

#97294 Odpovědět
            Petr

Moc rad te doprovodim. Petr

#97319 Odpovědět
              Dan

Ahoj, budem rád ak sa ozveš na email: b1ckr0se@proton.me

V skratke niečo o mne, mám 31r., vysoký, štíhla postava, VŠ, intelektuál. Mám v pláne ísť prvý krát, tak bolo by super sa spojiť. Nehľadám doprovod len ako „vstupenku“ ale aj ako kamarátku s ktorou si dobre pokecame a zabavíme sa. Nie som typ čo mu ide za každú cenu o sex. Skôr chcem trochu vypnúť a užiť si tu atmosféru nabitú vzrušením. Spa milujem 🙂

#97397 Odpovědět
                Filip

Ahoj Andreo,

ve čtvrtek to bohužel nezvládnu, ale jiný den bych s tebou rád zašel.

Je mi 26, jsem pohodář se sportovní postavou.

Kdybys měla zájem, budu rád, když napíšeš.

Filip

flp.prh@seznam.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
                Odpověď na: Prvni navsteva
                Osobní informace:

Back To Top
                Language