- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Verča 27
Ahoj, chtěla bych poprvé navštívit klub, ale mám obavy. Nenašel by se tady doprovod? Nebo někdo kdo by mi řekl co a jak? Je mi 27, 170 cm, baculka. Mám rada anal.
LukášAhoj Verča, stále máš záujem o návštevu v klube? Tiež nad tým uvažujem a ako pár je to výhodnejšie. máš záujem?
MarekAhoj, jsem v podobné situaci. Jestli máš stále zájem, můžeme si napsat a uvidíme jestli jsme vhodný “pár”.
MilanAhoj, pokud chceš, můžeme jít spolu. Napiš mi na streak046@gmail.com
PPMMAhoj Verčo,rád tě doprovodím.
Pokud budeš chtít,tak mi prosím napiš na PP-MM@email.cz
DavidAhoj David 41 let stále hledáte doprovod na swingersparty rád vás poznám a můžeme jít společně.
Děkuji za odpověď DavidDavidAhoj David 41let stále hledáte doprovod na swingersparty rád vás poznám a můžeme jít společně
Děkuji za odpověď David
MichalAhoj Verčo :). Rád tě poznám a s ještě větším potěšením ti budu dělat společnost na tvé první (a snad ne i poslední) swingers. Já už pár zkušeností mám a to z různých klubů, takže ti můžu říct, jak to chodí a všechno ti ukázat.
Jinak je mi 34 let, jsem z Prahy, pohodář a sympaťák štíhlé sportovní postavy, umím být dobrým společníkem a rozhodně jsem pro každou zábavu :).
Tak když budeš chtít, klidně napiš na mail 89mikee@seznam.cz anebo koukni na amateri.cz profil -mike-
Budu se těšit,
Michal
MiraAhoj rád tě doprovodim. Kdyžtak napiš na 721810267.
PeťanAhoj Verčo rád ti vše ukáži a provedu Tě klubem jsem stálý host jezdím skoro každou sobotu do tohoto fajn klubu pro dospělé.
Pokud bys měla zájem chystám se na návštěvu v sobotu 16,12 klidně napiš
PetrAhoj,
33 let, 191/87/20. Anal mám taky rád. Rád s tebou zapařím 🙂
MichalAhoj, pokud jsi se ještě nerozhodla byl by tu jeden starší Michal (michal.zlamal@atlas.cz)
OndraAhoj porad hledas doprovod?? Moc bych rad a mam rad anal.
TomášAhoj jsem Tomáš z Teplic 39 ale vypadám mladší jsem silnější postavy 125 kg. Také preferuji dámský anál. Tak je vidět máme hodně společného tak bychom se mohli domluvit a klub navštívit. Jestli jsem tě oslovil jako ty mě tak se mi prosím ozvi na tomasspirik22@gmail.com nebo na tel. 702 010 510 budu čekat s pozdravem Tomáš
-
AutorPříspěvky