Skip to content

Forums Fóra Seznamka Jsem Otrok pro slečny, ženy a dámy :)

• Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla .
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Honza otrok

Rád bych se nabídl na poslední chvíli jako otrok na “bisex. párty” – čtvrtek 13.8 – pátek 14.8… Jsem opravdový otrok hlavně pro slečny a ženy, kdy při Vašich hrátkách v páru ( žena s mužem, nebo dvěma lesbičkám…) budu muset sloužit a s láskou masírovat, líbat a lízat Vaše chodidla ( čistá i zpocená) trpět výprask., strap-on on atd. Vše jen pro Vaši zábavu. Dominantní Lady jsi mohou vyzkoušet různé druhy Dominance a praktiky BDSM – snáším opravdu mnoho. Jen tak mne můžete pro zábavu zfackovat, případně nutit k orálnímu sexu jak s Vámi, tak s Vaším přítelem ( pouze s kondomem). Osobně mě ale plně dostatuje sloužit jako foot slave – otrok který musí líbat a uctívat dámská chodidla při Vašich hrátkách. Jsem 33 let starý sportovní štíhlé postavy, slušný a poslušný sub a otrok, většinou rád nosím latex kuklu s otvory a jsem na vodítku ( v případě dohody i jinak). Foto pošlu emailem.  Vše na dohodě, ale uvítám i tvrdší SM praktiky, Sloužit mohu i jako “zkušební a pokusný králík” pro Dominantní slečny a dámy. S pozdravem otrok Honza

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
    Odpověď na: Jsem Otrok pro slečny, ženy a dámy :)
    Osobní informace:

Back To Top
    Language