Skip to content

Forums Fóra Seznamka Hledám příjemný panský doprovod

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    lukáš

Ahojky rád bych tě doprovodil na swingers akci. Měřím 182 cm cca, je mi 22 let štíhlé postavy. Jsem prima společník, tancuji, poslouchám a jsem i docela zábavný. Pokud by jsi chtěla doprovodit napiš mi na email – lukas.skoupy10@gmail.com nebo na telefon 722121722. Budu se těšit

#7133 Odpovědět
      Zdeněk

Ahoj Rosie,

rád s tebou zajdu na sw akci. Jsem VŠ 178/84/48 aktivní sportovec, který má s sw zkušenosti a občas se setkává i s párem.  Diskrétnost, zdraví, sex výkonnost a kreativitu, kultivované vystupování zaručuji. Zdeněk

#7157 Odpovědět
        Ondřej

Ahoj Rosie, také bych rád poprvé navštívil klub a samozřejmě příjemnější by bylo jít s někým. Co vyrazit dnes na párty pro nezadané? Přeji hezký den a případně se těším na setkání. 😉

#7217 Odpovědět
          Milan

Ahoj je mi 38let sport postava 195cm nekuřák pohodář co by rád stebou zašel na nějakou akci budu rád pokud napíšeš a dohodnem se

#97552 Odpovědět
            Zdeněk Adam

Ahoj. Jmenuji ze Zdeněk. Jsem pro takové nápady. Rád s tebou zajdu. Fb Zdeněk Adam Pohádka. Těším se na zprávu💋

#110535 Odpovědět
              Dušan

Ahoj, nikdy jsem na swingers nebyl , sex miluji ale kdyby šlo jen o pokec tak tady fajn.doprovodime se na akci?

Dušan

#110572 Odpovědět
                John

Hi Dusan,

I’m John and I would love to take you into the club. If you want only enter the club and I can show everything after that you can choose you own  way if you want. I’m Dutch and don’t speak czech english and german sorry for that. I’m going tonight 2-6-26 let me know or you accompany me. You can what’sapp me on +31618012333 Greetings John

#110607 Odpovědět
                  Bukks

Hi,

I am interested to visit the club next month and going to be first time ever. Is there any female here who wants to chat and discuss.

Please let me know.

Thank you.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
                  Odpověď na: Hledám příjemný panský doprovod
                  Osobní informace:

Back To Top
                  Language