- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Vivienne
40ti letá, blond, usměvavá, 165cm/85kg – jsi komunikativní, máš příjemné vystupování – jsi vítán.
PavelAhojky. Rád bych jsem Tě doprovodil. Můj email je bluebuses@email.cz. Těším se na Tvoji odpověd. P
B.cockIf you speak English we can. Contact me on
<p dir=“ltr“>k6531272@gmail.com</p>JardaAhoj rád ti budu dělat doprovod na akce. Zkušenosti mám chodil jsem s kamarádkami na takové akce. Bohužel nyní již žádnou nemám. Jsem z Prahy 170/72 a je mi 56 let pokud nevadí. Kontakt spoluzaci84@seznam.cz. Dík za odpověď Jarda
HonzaAhoj moc rád ti udělám doprovod do klubu. Já mi 41 a, jsem z Prahy už jsem tu párkrát byl a, mám zkušenosti. Moc rad uvítám společnost. Budu moc rad když napíšeš. Přeji hezký den.
HHONZA.Jirka a MartinaChceme ve středu 17. nechceš se připojit
MADO89Ahoj jsme pár a radi pôjdeme do klubu s tebou tel číslo 00421949644698
HonzaAhoj Vivienne,
Rad te doprovodim, dej vedet.
Dekuji
JanNechceš zajit dnes?
Mado99Rad by som sa s tebou stretol nembi@centrum.sk
HonzaAhoj Vivienne,
Rad te doprovodim, ozvi se.
Dekuji Honza
LuisToday Saturday 13 of December
I’m doing Tourism. I am from. South america
Why not ?
VivienneDěkuji za tvou odpověď ohledně doprovodu mé první návštěvy klubu. Nakonec jsem šla se svou kamarádkou včera. Byla to velmi krátká návštěva, ale stihla jsem nakouknout do tohoto (pro mě) zvláštního světa. Zatím hledám odpověď, zda je tento „svět“ pro mě a zvažuji druhou návštěvu. Hezký večer Vivienne.
David ZemanAhoj rad bych tě doprovodil, já sám jdu poprvé. David 32. Foto pošlu na email . Díky David 🙃
MichalAhoj,
nevím, jestli už jsi tam poprvé byla, ale plánuji svou první návštěvu a hledám někoho, kdo by mě tam možná trochu provedl. Nebo někoho, s kým bych se tam poprvé podíval.
Spíš třeba jen na drink, pokec a na “průzkum” 🙂Je mi 35, jsem komunikativní. 173cm a asi 95kg.
Ale stejně se tam napoprvé nehodlám svlékat, tak jen aby jsi popřípadě nečekala kulturistu :))budu rád, když dáš Ty, nebo někdo jiný v podobné situaci vědět 😉
-
AutorPříspěvky