- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Jakub
ahoj ahoj Freya, napíš mi prosím na email a pošlem ti svoj Instagram a uvidíme 🙂
LukasAhoj Freyo, je mi 43 let a rád s tebou na nakou akci zajdu. Jsem 186 cm, 95 kg a sportovní postava. Muzu ti na mail poslat nake foto pokud budeš chtit. Zatim ahoj
MilhausAhoj, rád bych tě doprovodil akci.
Jsem pohodový 37 letý modrooký blonďák sportovní postavy.
Když tak písni na milhaus@email.cz
MichalAhoj Freyo, velmi rád tě na nějakou akci doprovodím. Se swingers již zkušenost mám, ale momentálně i mně chybí protějšek, se kterým bych mohl za touto zábavou vyrazit a s kým bychom si mohli plnit navzájem své touhy :). V ideálním případě hledám dlouhodobější přátelství :).
Je mi 34 let, jsem z Prahy, pohodový a sympatický muž, štíhlé sportovní postavy. Umím být milým a pozorným společníkem, který je otevřený různým druhům zábavy. Hlavně, abychom se oba cítili pohodlně :).
Tak když budeš chtít, klidně napiš zprávu na 89mikee@seznam.cz , kde si povíme víc :).
Budu se těšit :),
Michal
TomAhoj,
Taky hledam doprovod, klidne se ozvi.
736204251
Tom 32 let, 172cm, 78kg
PetrAhoj,
zdraví tě Petr, tedy už 50, ale snad zachovalý, vysoký 192 cm, 89 kg, sportovně dost aktivní.
Budu rád, pokud se ozveš na mail michdvo2@seznam.cz . Můžeme se napřed jen seznámit a pokud se ti budu líbit vyrazit.
Ahoj Petr
MarekAhoj rád te doprovodim 00421949 644 698
Frantaahoj,
taky hledám holcinu lehce přes 30. Třeba bychom se mohli domluvit a zajít spolu:)
KarelAhoj Freya,
Rad bych se seznámil a doprovodil te na akci.
Sportovni postava, 183cm, 85kg, neco pres 40
V.Ahoj Freyo, moc rád Tě doprovodím😊.
Je mi lehce přes 30, vysoký 180+, sportovní postava. Těším se, že spolu příjemně popovídáme, a co přinese večer uvidíme.🥂
kontakt na mě… v.body24@seznam.cz
PetrAhoj rad tě doprovodím jsem normální kluk Petr 31
kdyztak napiš na langy5@seznam.cz
Mirek- Ahoj, já štíhlý, starší, nikdy jsem nebyl a šel bych moc rád
-
AutorPříspěvky