- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Amina
Ahoj, hledám ženu či muže na svou první návštěvu SW.
Já 32let, holka pro každou legraci a úžasná společnost 🙂LeošAhoj Amino,
rád Tě doprovodím. Je mi 39 let, sportovní postava, pohodář, nekuřák.
V případě zájmu, napiš na leos.s@centrum.cz a domluvíme se.
MarekAhoj, tak pujdem zitra? Marek
PeťanAhoj budeme 5,2 ve středu s přítelkyní tak se můžeš klidně přidat k nám zkušenosti se zábavou pro dospělé máme.
Klidně napiš petan.racing@seznam.cz
LukášAhoj, jsem Lukáš, 25 let pro každou srandu a v tomhle trochu nováček, neužijeme si večer společně?
MilanAhoj, také hledám někoho kdo by mi dělal společnost. Já 38 let, jsem pro každou legraci 🙂
MichalAhoj Amino,
Rád Ti udělám společnost, já 35 let, VŠ, Pražák, sportovní postava. Kdyztak WA 721-519-539
FilipAhojky,
rád bych tě doprovodil 🙂 je mi 26, jsem štíhlé postavy, blonďák.
Pokud bys měla zájem tak budu rád když napíšeš.
email: flp.prh@seznam.cz
amatéři: flp_prh1998
Filip
VojtaAhoj, rád tě na akci doprovodím. 35 let, 183/80. Jsem milý, přátelský, pohodový sympaťák se smyslem pro humor. Zkušenosti mám. Ozvi se na Glamer25@seznam.cz
PetrPokud chceš k sobě někoho mladšího (já 23) a zároveň nezapomenutelnou noc, jsem tu pro tebe
Adam 34Ahoj, dnes bych zrovna šel také, pokud máš zájem tak napiš na aidamoses@seznam.cz
Jmenuji se Adam a je mi 34 a bydlím v Praze, fotku klido pošlu do meilu :))PavelAhoj. Rád ti bude dělat společnost štíhlý muž na úrovni, 48 let, 178cm, 75kg, blond vlasy, modré oči, dole trošku obdařenější. Foto rád pošlu na email. P.
DAhoj Amino tak jsi byla v swingers nebo jsi nesebrala odvahu jdu 28.2 2025 pujdeme spolu🤣 napiš🤪 ?
PavelAhoj, zajemcu mas hodne, ale zkusim stesti… pro me to bude poprve, ale snad nebudes litovat… atraktivni sportovni postava, 42, tmave vlasy…
-
AutorPříspěvky