- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Peter
Ahoj,
hledám dámský doprovod na mojí úplně první návštěvu swingers. Jsem mladý (27 let) elegantní muž se štíhlou postavou a dobře vyvinutou ehm p..inteligencí co hledá odvážnou dámu/slečnu co by šla ráda poprvé a nebo mě provedla a ukázala co za tím vším je. Swingers je moje největší touha, ale bohužel ani jedna z mých partnerek nebyla tak odvážná.
Jsem ochoten poslat fotky, psát si a nebo se klidně seznámit předem ☺️
Peter
LuckaAhoj, jsem Luca a také bych chtela vyzkoušet se klub, ale zatím jsem nenašla nikoho jako doprovod a sama jsem se neodvážila. Rada bych se seznámila 😊
PeterAhoj Lucko,
Tak to bychom mohli jít spolu 🙂
Napiš mi na mail alfi13@seznam.cz a můžeme se tak propojit .. nechci sem psát insta atd.. to určitě chápeš.
Budu se těšit.
Petr
ŠtěpánAhoj Luco,
již jsi se domluvila s Petrem??
Pokud ne, rád bych ti nabídl svůj doprovod :).
Jsem 23 letý student sportovnější postavy, jež hledá to samé co Ty.
Co se poznat a domluvit se?
MichalAhoj Lucko…pokud budeš chtít, rád ti budu dělat společnost na některou z akcí :). Je mi 32 let, atraktivní muž mladšího vzhledu, štíhlá sportovní postava. Na swingers jsem již párkrát byl, takže tě rád provedu a ukážu ti co a jak :). Jinak můžeš kouknout na můj profil na amateri.cz -mike- anebo napiš rovnou na mail 89mikee@seznam.cz, kde si můžeme vyměnit fotky :).
Budu se těšit, MichalIvanaPamatuji si svoji první návštěvu v klubu, nervozita, očekávání, ale není z čeho být nervózní, po půl hodině jsem už byla ve svém živlu a několik let jsem pravidelnou návštěvnicí, každý týden. Ať jste single nebo v páru, tak to prostě i při té první návštěvě bude fajn.
Ivana
JiříHezký den přeji,
Též bych rád vyzkoušel něco nového, proto hledám dámský doprovod do páru.
Nikdy jsem nebyl na swingers.
Jsem 35letý pražák, mladšího vzhledu, štíhlé postavy, blond s větším M 🙂
Jiří
-
AutorPříspěvky