skip to Main Content

Forums Fóra Seznamka Hledá se muž s velkým M 😉

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Soňa

Ahoj, hledám muže s velkým vybavením (20 cm +). Mám ráda pocit plnosti a také převahu mužů, takže se mi může ozvat i parta kamarádů. Pokud  budou sympatie, tak je možné chodit na akce pravidelně. Jsem baculka s velkým poprsím, veselá a hravá, lehce bi.

Zájemci pište na sona.ruda@email.cz

#6437 Odpovědět
    Roman

Ahoj,šla by jsi se mnou ve st na swingers??R

#6596 Odpovědět
    Daniel

Ahoj mám zájem dan

#6603 Odpovědět
    Soňa

Ahoj Dane,

napiš do mailu uvedeném v inzerátu něco více o sobě.

Díky S.😉

#6620 Odpovědět
    Kajetan

Hi Sonia, if you want to play my 22 CM long Friend I am available on Sunday for sauna and fun. Send me your contact by mail. Thank you. K

#6660 Odpovědět
    Jeden amatér

Ahoj, jsem opravdu hodně vyvinutý a každé ženě to vadí. Kdyby ti nevadil rozměr větší než 25 cm, tak budu moc rád když se mi ozveš. Je mi 39 let.

#6665 Odpovědět
    Soňa

Ahoj,

napiš mi více o sobě na mail sona.ruda@email.cz, a pak uvidíme😉. Ale rozměr větší než 25 cm jsem ještě nezažila😲.

S.

#6667 Odpovědět
    Slimmy

Ahoj Soni Doraz dneska vecer do klubu… urcite se o tebe postarame a zazijes pekny vecer 😉

#6669 Odpovědět
    Michal

Ahoaho jmenuji se Michal je mi 30 let mám 21 cm a moswingers se můj nesplněný sen který bych si rád vyzkoušel předtím než založním rodinu moc moc se těším na odpověď tak zdar 😉

#6677 Odpovědět
    Soňa

Ahoj,

prosím všechny zájemce, ať mi píší na mail sona.ruda@email.cz. Tam se můžeme více rozepsat😉

V pátek 22.10. bych chtěla zajít do klubu a užít si pořádný gangbang.

Budu se těšit S.

#6716 Odpovědět
    Soňa

Ahoj,

opravdu se tedy nenajde solidní muž s pěknou velkou výbavou a výdrží, co by dokázal napsat pár vět o sobě na můj mail?

Sona.ruda@email.cz

Stále doufám v nějaké smysluplné odpovědi.

S.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
Odpověď na: Hledá se muž s velkým M 😉
Osobní informace:

Back To Top
Language