- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Hanka
Ahoj, uvítám kultivovaný doprovod na tento večer 30.7. muže nebo ženu. Klub znám, navštevuji většinou se svojí společností. Z důvodu, že je tam hodně single mužů se mi nechce jít zcela samotné. Já kozatá, plnější postavy.
PavelAhoj Hanko. V sobotu se chceme také zúčastnit akce, tak klidně můžeme jít spolu. Pavel a Veronika.
RomanAhoj, nikdy jsem v klubu nebyl a přemýšlím v blízké době o návštěvě. Jen bych byl radši jít tam s někým kdo už tam byl než sám tak jestli nevadí můžu se přidat. Jsem muž, 21 let, 180cm výška, normální postava..nevím jak to chodí tak radši píšu 😅
MichalAhoj Hani, velmi rád tě doprovodím. V Bunkru jsem sice ještě nebyl, ale jinak mám už se swingers zkušenosti. Je mi 32 let, jsem z Prahy, pohodář a sympaťák, štíhlé sportovní postavy. Tal když budeš chtít, klidně napiš na 89mikee@seznam.cz. Michal
PeťanAhoj Hanko jdeme v sobotu s přítelkyní můžeš se přidat .
Patrik NovickýAhoooj….zrovna aj ja sa chystám v sobotu na Párty – kozaté MILFKY….môžem ti robíť kultivovaný doprovod ak by si chcéla. Vymeníme si email ?….alebo čísla ?
s pozdravom,
Patrik
KurtPěknej den, Hani.
Rád se toho ujmu, možná půjde i kamarádka. Já muž středních let, co prostředí klubu zná. Nenechala jsi kontakt, tak mi napiš a dořešíme.
hdmcZAVINACseznam.czJerryAhoj zlato, moc bych se chtěl seznámit s kozatou my lady.
HankaAhoj Pavle a Veroniko…viz odpověď Peťanovi níže, ráda vás poznám, pokud bude i nějaká legrace, tím lépe.
Těším se na vás. H
HankaAhoj Peťane…super, můžeme se poznat, pozdravit….zavtipkovat, těším se na vás…jsem většinou nepřehlédnutelná, směju se nahlas a od té doby, co se slečna, co tam seděla ve svetru a džínách svlíká do prádla…jsem ta nejvíc oblečená 😀
HankaAhoj Romane, děkuji za nabídku. Hele já už jsem dámička v takových těch létech, co neproniká do života dvacátníků. Obávám se, že bychom si úplně neměli co říct. Jde mi o společnost, se kterou se nebudu nudit nebo rozpačitě hledat téma k hovoru, než se to tam rozjede:)))
Tak se, prosím nezlob, ale pokud dorazíš, můžeme se pozdravit. H.
HankaPatriku, děkuji za zájem (nechci svůj kontakt uvádět) díky za pochopení, nicméně se můžeme v klubu pozdravit 😉 H.
HankaAhoj Kurte, máš zprávu:) H.
HankaAhoj zlato…no tak pro to něco udělej;)
HankaAhoj Michale, máš zprávu:) H.
-
AutorPříspěvky