Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod na první návštěvu

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Ellie

Ahoj. Hledám doprovod na první návštěvu.

Já trošku nesmělá, 33, ale ráda zkouším nové věci. Hledám někoho, kdo mě zasvětí a pokud si sesnem, nebráním se častějším schůzkám.

#109537 Odpovědět
      Radek

Ahoj, já muž 40. Také mám velkou chuť klub navštívit, ale nemám s kým. Můžeme jít jako pár a podpořit se 🙂 Hezký večer.

#109538 Odpovědět
        Petr

Ahoj Ellie,

Také přemýšlím, že bych zkusil něco nového. Tak by jsme to v případě sympatií mohli zkusit společně. Já 36 let, 183cm, sportovní postavy. 🙂

Budu se těšit n odpověď 😉

#109539 Odpovědět
          Jiří

Ahoj Ellie, pokud by Ti nevadilo, že jsem na tom podobně s první návštěvou tak se ozvi. Jiří

#109540 Odpovědět
            Filip

Ahoj Ellie,

Pokud jsi ještě nenašla doprovod, tak bych s tebou rád zašel. Už jsem tam párkrát byl, ale rád bych našel slečnu, se kterou bych mohl chodit na častější bázi.

Kdybys měla zájem tak tady je můj email, abychom mohli případně komunikovat rychleji.

flp.prh@seznam.cz

Filip 27

#109544 Odpovědět
              Jirka

Ahoj Ellie 🙂 Nesmělost je často jen otázka správné společnosti. Pokud hledáš někoho klidného a diskrétního, kdo tě provede prvním večerem, rád se s tebou potkám a uvidíme, jestli si sedneme. Jsem gentleman, který má rád dobrou atmosféru, respekt a trochu hravosti.

Když budeš chtít, ozvi se mi na e-mail: rebelxyz@seznam.cz

#109550 Odpovědět
                PanPP
                  #109551 Odpovědět
                  Patri
                      Ahoj nejsem zasvěcený, ale mám rád nové věci. Rád Tě doprovodím, já 39.
                    #109726 Odpovědět
                    Jan

Zdravím Vás …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
                    Odpověď na: Doprovod na první návštěvu
                    Osobní informace:

Back To Top
                    Language