Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod na první akci

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Lucie

Ahoj,

Jsem 41 letá žena a ráda bych zašla do Swingers, ale nevím zda to sama poprvé zvládnu. Nenašel by  se někdo kdo by zašel se mnou. 184cm/92kg – ano nosím nějaké to kilo navíc. Děkuji za případné odpovědi.

#109110 Odpovědět
      Petr

Ahoj, je mi 22, v klubu jsem již několikrát byl, věřím že se ti tam bude líbit. Klidně napiš a rád doprovodím 🙂

prkno.naval_9e@icloud.com

#109113 Odpovědět
        Vláda

Ahoj hledám doprovod na zítřejší party od 11h začátek pokud budeš mýt zájem napiš

#109118 Odpovědět
          Pavel

Ahoj Lucinko. Rad bych sem Tě tam doprovodil…Mám narozeniny,tak co to tam rovnou oslavit? Můj email je bluebuses@email.cz. Pěkný zbytek dne.  Pavel

#109123 Odpovědět
            Vito

Napiš já symp. Muž

#109128 Odpovědět
              Honza

Ahoj Lucko,

rád bych se také zúčastnil svojí první swingers party, pokud bys mě brala jako doprovod a nevadilo by ti, že to absolvujeme oba poprvé, tak tam s tebou moc rád půjdu. Představuju si to tak, že se sejdeme předem, dáme si kafe nebo skleničku, abysme se aspoň seznámili a pak vyrazíme spolu, pokud budeme oba chtít. Tam se půjdeme podívat a nasát atmosféru, nepočítám hned napoprvé s aktivní účastí.

Je mi 42, měřím 183 cm a vážím 86 kilo.

Těším se na tvojí odpověď,

Honza

#109170 Odpovědět
                Maty

Ahoj všem,

Chystám se poprvé do swingers klubu k vám na aakci Mylf 31.1.2026. Je mi 29 a bohužel nemám k sobě doprovod. Nenajde se někdo kdo by chtěl doprovodit od může 183/93 ??

Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
                Odpověď na: Doprovod na první akci
                Osobní informace:

Back To Top
                Language