Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Katka

Ahoj, jsem Katka. Je mi 32. Ráda bych našla doprovod. 

#109355 Odpovědět
      PanPP

Ozvi se sem a posli mi tam cislo. Shanim taky slecnu jako doprovod. Pavpla23@outlook.cz

#109359 Odpovědět
        Petr

Ahoj Katko, jestli stále hledáš doprovod – jsem 52/189/95 z Prahy, usměvavý, na pohodu, s dostatkem nápadů i výdrží. Rád tě poznám víc. Jestli chceš, napiš mi na lvicek.xxx@seznam.cz

Těším se! Petr

#109398 Odpovědět
          Jozef

Ahoj Katka, rad by som ta doprovodil mohli by sme dat predtým drink a zistiť kompatibilitu. 😉 ozvi sa Jozef

#109399 Odpovědět
            Tomáš

chci ti udělat doprovod

#109403 Odpovědět
              Eduard

Ahoj, domluvíme se a půjdeme spolu?

#109387 Odpovědět
                Láďa

Ahoj Katko , jsem 38 , štíhlí . Stále hledáš doprovod?ozvi se . Pa.

#109423 Odpovědět
                  Jirka

Ahoj Katko 🙂

Vím, že tu máš spoustu zpráv, tak nechci psát něco obyčejného.

Viděl jsem tvůj inzerát, že hledáš doprovod na akci – já mám v plánu jít na valentýnskou akci, ale pokud by se ti to nehodilo, můžeme spolu vybrat něco jiného, co ti časově sedne.

Rád bych, aby to bylo fajn a bez stresu, prostě příjemný večer.

Pro rychlejší domluvu mi můžeš napsat na e-mail: rebelxyz@seznam.cz🙂

Co myslíš, zkusíme něco naplánovat?

#109419 Odpovědět
                    Petr

Ahoj, jsem štíhlý muž vyšší postavy s velkým m a rád tě doprovodím.+420704116774 nebo e-mail-postkantoor@seznam.cz

#109380 Odpovědět
                      Leoš

Ahoj Katko,

rád Tě doprovodím. Je mi 40 let a pohodář. Pokud bys měla zájem můžem se domluvit po mailu, napiš na leos.s@centrum.cz

Budu se těšit

#109367 Odpovědět
                        P&M

Krásný večer Katka, jsme pár, který hledá kamarádku k nám a rádi Tě do klubu doprovodíme a vše ti vysvětlíme a ukážeme. Hezký večer P&M

#109486 Odpovědět
                          Lukáš

Ahoj, jsem štíhlý muž s velkým m přes 20 cm.Napiš mi na e-mail:Postkantoor@seznam.cz a domluvíme se, čau

#109489 Odpovědět
                            Eda

Čau Katko, klidně pojďme zpolu..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
                            Odpověď na: Doprovod
                            Osobní informace:

Back To Top
                            Language