- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Katka
Ahoj, jsem Katka. Je mi 32. Ráda bych našla doprovod.
PanPPOzvi se sem a posli mi tam cislo. Shanim taky slecnu jako doprovod. Pavpla23@outlook.cz
PetrAhoj Katko, jestli stále hledáš doprovod – jsem 52/189/95 z Prahy, usměvavý, na pohodu, s dostatkem nápadů i výdrží. Rád tě poznám víc. Jestli chceš, napiš mi na lvicek.xxx@seznam.cz
Těším se! Petr
JozefAhoj Katka, rad by som ta doprovodil mohli by sme dat predtým drink a zistiť kompatibilitu. 😉 ozvi sa Jozef
Tomášchci ti udělat doprovod
EduardAhoj, domluvíme se a půjdeme spolu?
LáďaAhoj Katko , jsem 38 , štíhlí . Stále hledáš doprovod?ozvi se . Pa.
JirkaAhoj Katko 🙂
Vím, že tu máš spoustu zpráv, tak nechci psát něco obyčejného.
Viděl jsem tvůj inzerát, že hledáš doprovod na akci – já mám v plánu jít na valentýnskou akci, ale pokud by se ti to nehodilo, můžeme spolu vybrat něco jiného, co ti časově sedne.
Rád bych, aby to bylo fajn a bez stresu, prostě příjemný večer.
Pro rychlejší domluvu mi můžeš napsat na e-mail: rebelxyz@seznam.cz🙂
Co myslíš, zkusíme něco naplánovat?
PetrAhoj, jsem štíhlý muž vyšší postavy s velkým m a rád tě doprovodím.+420704116774 nebo e-mail-postkantoor@seznam.cz
LeošAhoj Katko,
rád Tě doprovodím. Je mi 40 let a pohodář. Pokud bys měla zájem můžem se domluvit po mailu, napiš na leos.s@centrum.cz
Budu se těšit
P&MKrásný večer Katka, jsme pár, který hledá kamarádku k nám a rádi Tě do klubu doprovodíme a vše ti vysvětlíme a ukážeme. Hezký večer P&M
LukášAhoj, jsem štíhlý muž s velkým m přes 20 cm.Napiš mi na e-mail:Postkantoor@seznam.cz a domluvíme se, čau
EdaČau Katko, klidně pojďme zpolu..
-
AutorPříspěvky