Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod 55+

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Petr j Martina

Hledame doprovod,muze 55+ na swingers party.My kanda par,ona mirne sub,54 let.Ja kanda a zamceny penis 44 let. Pripadni zajemci zanechte na sebe email a my se ozveme.

#46229 Odpovědět
      Alx

Ahoj Jmenuji se Alex 55/172/71 štíhlý sympaťák a Rád bych vás poznal, dneska mám narozky bylo by to příjemné je oslavit s vámi. Budu se těšit na vaši odpověď Alex

#46236 Odpovědět
        Pavel

Hezky den Pavel, rád se seznámím. pasimon@seznam.cz

#46289 Odpovědět
          RADOVAN59

mam zajemjsem 58/187/112 a tak zda mate zajem ozvete se na Radovan41@centrum.cz

#47196 Odpovědět
            RADA

mam zajem jsem Radovan jsem 59/187/105 ozvete se pak uvydime

#47611 Odpovědět
              Josef

Ahoj, rád s Vámi zajdu na swingers, já mírně dominantní, 61/170, sportovní postavy

Můžu poslat fotku na e-mail (nasemazleni@seznam.cz)

Budu se těšit.

Pepa

#47726 Odpovědět
                MartinK

Ahoj,51/90 hledám ženu nebo pár z Prahy k návštěvě swingers a k plnění těch nejskrytějších přání. Věk nerozhoduje… Miluji elegantní ženy, eroticke prádlo,podvazky, prostě sexy ženu.Jsem finančně nezávislý a zbytek bych zaslal až v soukromých zprávách. Martin

#61430 Odpovědět
                  Radek

Ahoj,moc mi vás inzos zaujal sem Radek 43 /3t napiste

#61771 Odpovědět
                    John

Hi I’m John.  I was never in a swingersclub and I  think  itwould be a great experience.

But to go there alone it is difficult. So I would like to go with you.

Please send me a message and maybe we can drink before something to know each other a bit .

Regarding John

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
                    Odpověď na: Doprovod 55+
                    Osobní informace:

Back To Top
                    Language