- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Pety
Ahoj, hledám parťáka sympaťáka na dnešní večer. Jsem štíhlá drobná brunetka dívčího vzhledu, působím a cítím se mladší než jsem, reálně 46/166cm/49kg. Uvítám příjemného společníka na drink, rozhovor, saunu a vše další dle sympatií a nálady. V klubu nejsem úplný nováček, chceš-li se setkat nezávazně s otevřenou myslí a máš smysl pro humor napiš mi:-)
MichalAhoj,
Nešla bys te 15.10. na narozeniny clubu se mnou. Je mi 38,183 v normální postavě. Můžeme se sejít i dříve abychom se seznámili.
Ahoj Michal
MartinAhoj, jsem sice starší 51, manželku sex už 2x nebere, a já bych mohl pořád. Co zajít někam spolu? Náklady neřeším.
Martin
KajetanHello, looking for experienced mid age lady to spend sensual evening Sunday 10th. Me, 56 y.o. 194 CM high, normal body,
MikyAhoj, chtěl bych jít do clubu v pondělí 11.10. Jestli máš čas tak napiš na studio55@seznam.cz jsem pohodář čtyřicátník s atletickou postavou.
ChrisAhoj, je mi 32 let, sportovni postava. Pracuji jako lekar. V bunkru jsem jeste nebyl, byla by to moje premiera. Rad te doprovodim a pozvu na drunk na baru. Kdyz mi ukazes klub budu jedine rad. Napis prosim na kp2021@seznam.cz
AlexAhoj jsem 51 letý mladšího vzhledu sportovní postava.Rád se seznámim a zajdu s tebou do klubu na drink.Foto mohu zaslat.jazzcimm@seznam.cz
Michal BAhoj, máš zájem o seznámení..?
Napiš mi na můj mail: Zralok.ka2@seznam.cz
Případně sms: 605428443
A můžeme se domluvit na setkání..
Michal
svenschöne Grüße aus Sachsen wann bist du wieder mal im club
LG Sven
TonyAhoj rad té poznám ja 180cm 78 kg sport postava úroveň zdraví čistota na 100% děkuji za odpověd foto pošlu po e-mail
MichalAhoj,
Chci si užít hezký večer s příjemnou dívkou či ženou na věku nezáleží avšak na příjemném vystupování ano když i já mám sympatický vzhled a vystupování. Napiš a jistě si najdeme s sobě cestu na společný večer v sobotu 29.10.2022
Budu se těšit na Tvou odpověď.
-
AutorPříspěvky