- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Adél
Ahoj,
jsem mlaďoučká hezká blondýnka. Modré oči, prsa C a chtěla bych si tu najít jako doprovod 2-4 muže, kteří by mi dělali společnost a vystříkali by mi kundičku. Nebo jednoho muže, který se do mě rád vystříká.
PavelCauky. To by bylo super. Ozvi se mi na e-mail 11554321@seznam.cz rad se domluvim.
MedvidekAhoj, muzeme se domluvit. Bydlim nad klubem 😀😀
PavelAhojky. Rad bych sem se do Tebe vystříkal…Já 43let rozvedeny s 16/5. Těším se na Tvoji odpověd. Pavel. Pis prosim na +420735937310. Email pavelmo81@Email.cz. děkuji
MilanAhoj Adél Velmi rád Ti budu dělat společnost se vším všudy. Já 38/178/76. Jestli máš zájem ozvy se… 732420157
PetrAhoj, moc rad ti budu dělat společnost a udělám cokoli ti na očích uvidím :). Budu rad, když se ozves :).
Peternebudeš Litovat.. jsme skupina až 4 mužů na úrovni.. pojď do toho..
MiraAhoj Adél, rád bych Ti, splnil tvé přání , pokud nepokud zvládneš ještě jedno navíc. 🙂Ozvi se 731130868 . Míra
PavelAhoj ja bych rád…190cm 77kg 34 let napiš na watsapp 774084593 nebo email pavelr899@seznam.cz
MirekAhoj Adél,
jsem pohodový, zkušený chlap, kterému sice táhne na 50, ale umí to roztočit. Mám sportovní postavu, výdrž a snažím se dívce vždy splnit všechna přání. Moc rád bych se ti věnoval. Podrobnosti na adam.mira@email.cz
Míra
FoilAhoj, dva 30 a 58 tuto středu 21.2. ???
TondaAhoj. Také bych chtěl ve středu dorazit. Doufám, že něco bude.
FredrikHello, please write to my e-mail. I would like to meet you and take you to the club. I am in Prague till Sunday. I am an experienced an good looking swingers that likes to wine and dine and enjoying life.
YoursFrdrik
RbbAhoj Adél, nebyla jsi náhodou v klubu v úterý 20.2.?
LeošAhoj Adél,
velice rád Tě doprovodím. Rád si zajdu na swingers s někým jako jsi Ty. Kdybys měla zájem, napiš na leos.s@centrum.cz
-
AutorPříspěvky