Skip to content

Forums Fóra Seznamka 12.9. První návštěva klubu

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Silvia

Zdravím, jsem slečna co má 19 let a ráda by to omrkla v klubu a popřípadě se i s někým seznámila, pokud budou sympatie. Mám zhruba 156 cm a světlé kratší vlasy.

Příjdu v pátek 12.9. čas ještě nevím, ale pokud by někdo chtěl jít se mnou, nebo mě tam potkat, tak se můžeme domluvit.

Pokud máte zájem, můžete mi o sobě říct i nějaké preference, co máte rádi a zanechat kontakt.

#106824 Odpovědět
      HardDino

Zdravím Silvie 🙂

vypadá to, že pátek v klubu by mohl být ještě zajímavější. Rád se s Vámi potkám v klubu nebo před ním a můžeme jít na akci společně. Je mi 41, 175 cm, 17/4 😉

Preference nemám vyhraněné neboť na škále od nevinné zábavy a pokecu, přes něžnosti až spalující vášeň se dá zažít cokoliv 😉 takže pokud to klapne a sejdem se, tak uvidíme kam dojdem. Máte-li zájem stačí napsat na Harddino@seznam.cz

#106830 Odpovědět
        Latinboy

Hello Silvia, hope you are doing ok, I would love to go with you to the club, or a coffee meeting to see if we coukd work something. I’m latino 25yo, 180cm 84kg(gym bulking). We can exchange information via telegram javon22st if you are interested. I hope to meet you soon.

#106844 Odpovědět
          Slava

Ahoj, je mi 35 a hledám holku, se kterou bych mohl jít, pokud možno, do klubu. Pokud máte zájem, napište mi.

#106862 Odpovědět
            Invicible

Ahoj, už jsem jednou na sw byl, ale je to nějaká doba. Láká mě to zas a hledám doprovod. Pokud máš zájem, napiš na invicibleman97@gmail.com. Já 29 let, 180cm, sportovní postava. Můžeme pokecat, dát si drink a uvidíme co dál.

#106861 Odpovědět
              Michael

Ahoj, mně je 25 let.. na swinger bych se rád podíval už nějakou dobu jen se mi nechce jít samotnému.. nebo alespoň né poprvé.. mám nějakých 180cm, hubenější.. co mám rád a nemám rád ti spíš napíšu třeba na ig.. pokud tě to alespoň maličko zaujalo 😊 napiš mi na email: masloun12@seznam.cz 😬 pošlu ti tam ig nebo něco kde by si si chtěla popsat 😃 díky! A třeba se uvidíme.
                S pozdravem Mišák!

#106908 Odpovědět
                Antonín

Ahoj, vím že již je dávno po termínu, ale kdyby jsi se chtěla seznámit a třeba i zajít do klubu společně, budu rád. S přáním hezkého dne

Antonín.

#106991 Odpovědět
                  Petr

Ahoj Silvio, tvůj vzkaz jsem zahlédl bohužel až po termínu – jinak bych tě rád doprovodil a dohlédl, abys měla v klubu kolem sebe bezpečnou a příjemnou atmosféru. 🙂 Pokud se tam chystáš i příště, dej vědět. Můžeme si dát schůzku ještě před vstupem, ať jdeš dovnitř s pocitem, že máš po boku někoho, kdo tě nenechá samotnou. A zároveň si to můžeme užít s lehkostí a úsměvem.
                    Petr

#107219 Odpovědět
                    Tomáš

Ahoj Silvie, jak se ti líbilo na swingers?

Jestli plánuješ jít znovu, napiš a můžeme jít spolu.

Měj se pěkně

#107346 Odpovědět
                      Lukáš

Ahoj Silvie, jsem štíhlý muž z Prahy s velkým m přes 20 cm,je mi 45 let jsem mladšího vzhledu,mám rád hodně kouření, sendvič,moc rád to dělám zezadu a zbožňuji štíhlé holky menší postavy.Pokud by jsi měla zájem,napiš mi na +420704116774.Čau Luky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
                      Odpověď na: 12.9. První návštěva klubu
                      Osobní informace:

Back To Top
                      Language