Skip to content

Forums Fóra Seznamka Žena (29) shání doprovod ke svému poprvé

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Agáta

Ahoj,

je mi 29 a už delší dobu si přeju vyzkoušet tuto zábavu. Ráda bych klub navštívila v doprovodu nějakého dominantnějšího muže.

Po rozchodu před pár měsíci jsem výrazně přibrala, z čehož jsem dost nesvá a trochu se bojím odmítnutí, jelikož nevím, jak to tam funguje.

Můžeme se předem sejít, pokud budeš chtít.
      Těším se! 🙂

#56421 Odpovědět
      Michal

Ahoj Agáto,

rád tě doprovodím na tvojí první návštěvu. Chystám se teď v sobotu. Je mi 30 a párkrát jsem již v klubu byl, tak tě moc rád zasvětím. 🙂 pokud by jsi měla zájem si vyměnit nějaké fotky a trochu lépe se poznat, napis kdyžtak na raptor110@ seznam.cz

těším se!

#56429 Odpovědět
        Petr

Ahoj Agáto,

moc se mi líbí Tvůj inzerát. Myslím, že nemusíš mít vůbec strach ze svého “problému”. Jmenuji se Petr, je mi tedy už 50, ale snad ještě zachovalý. Jsem 192 cm a 90 kg. Rád bych se s Tebou seznámil. Napiš mi prosím na michdvo2@seznam.cz .

Budu se moc těšit.

Pa Petr

#56459 Odpovědět
          Dave

Ahoj napiš mi na email dejf.r@seznam.cz rad tě vemu

#56485 Odpovědět
            Michal

Ahojky můžeš se klidne ozvat na mail misabrda32@gmail.com

#56508 Odpovědět
              Ondra

Ahoj Agáto,

také bych rád zkusil své poprvé – ideálně dnes nebo zítra. Jmenuji se Ondra, je mi 36 let, udržované postavy, dobrého vzdělání a věřím, že i s dobrým smyslem pro humor. Rád se sejdu, pošlu fotku, případně si zavolám (773607539).

Ozvi se 🙂

Ondra

#56489 Odpovědět
                Honza

Ahoj Agáto,

Pokud by ses chtěla sejít tak můžeme v úterý 18. nebo rovnou zajít do sw clubu.

Jsem Honza, 40 let. Klidně piš na email hhhhtm@eamil.cz.

Krásný večer.

#56488 Odpovědět
                  Michal

Ahoj Agáto, velmi rád tě na nějakou akci doprovodím. Se swingers již zkušenost mám, ale momentálně i mně chybí protějšek, se kterým bych mohl za touto zábavou vyrazit :).

Jinak je mi 34 let, jsem z Prahy, dominantní, pohodář a sympaťák, štíhlé sportovní postavy. Tak když budeš chtít, klidně napiš zprávu na 89mikee@seznam.cz anebo na amateri.cz profil -mike-  .

Budu se těšit,

Michal

#56487 Odpovědět
                    Václav

Ahojky Agáto, rád s tebou půjdu. Napiš mi na telefon a dáme si nějaký jiný kontakt
                      (+420732373259)

Těším se Václav

#56602 Odpovědět
                      Peťan

Ahoj Agáto klidně přijď dneska chodím každou sobotu tudíš sem stálý host vím jak to v klubu chodí rád Tě vezmu pod svá křídla Peťan je mi 53 let ale v klubu se cítím na 30 max.

Takže budu 15,6,od 20,00

Na baru se klidně na mne zeptej.

#56617 Odpovědět
                        Duro

Ahoj tiež chcem ísť prvý krát.mozno by to bolo príjemné ísť spoločne.napis mi prosím na WhatsApp tam mám aj fotku.dakujem .pekný deň

+421944776626

#56652 Odpovědět
                          BA

Ahoj, jsme Dominantní pár. Rádi se seznámíme se zajímavou ženou.

#57944 Odpovědět
                            Michael

Ahojda jestli stále hledas koukni na instagram michi.Michael.kubik pokud bych té zaujal rad pošlu jiné foto a domluvíme se Míša 

#57578 Odpovědět
                              Jakub

Vidím že odpovedi máš viac než dosť, ale ak máš chuť tak sa určite ozvy beg-knacks.0y@icloud.com

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
                              Odpověď na: Žena (29) shání doprovod ke svému poprvé
                              Osobní informace:

Back To Top
                              Language