- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Klára
Ahoj,
s přítelem se chystáme některý z říjnových víkendů poprvé navštívit klub, kde bychom si chtěli trošičku zablbnout. Chtěla bych vyzkoušet více mužů najednou (max 6). Je lepší si domluvit muže předem, nebo se mohu spolehnout, že na místě bude dostatek mužů i pro mě?
Má to dvě podmínky. Věk 25-40 let a přirození pod 18 cm. Přítel má 18 cm a chtěla, aby on byl ten největší samec a vůdce smečky. 🙂
Děkuji za rady a nabídky. Klára :-*
PavelRád bych se připojil…napiš mi na email pavelr899@seznam.cz
JakubAhoj,
rád se přidám, jestli budeš chtít poslat foto, není problém.
Jakub
HonzaAhoj Je mi 28 napiš na email honzajs18@email.cz domluvíme se 🙂
SiriHi Klara,
I’m living in Germany
Age 28
Can I join your groupplease ping me on telegram @logicanalyzer1
JirkaJestli můžu svůj názor, tak bych řekl, že něž něco domlouvat (kdy stejně nevíš jestli si s nima sedneš, nebo jestli vůbec dorazí – zkušenosti s akcí jsou že, hodně chlapů umí naslibovat, ale pak vyměknou), tak bych spíš doporučil jít na nějakou akci, kam můžou samotní muži, kde je na webu předem vidět počet přihlášených lidí (vybrat nějakou větší akci) a pak to domluvit na místě s lidma, co tam fakt budou a budou ti sympatiční.
TomášAhoj, jsem 27 letý muž a měl bych zájem se k vám přidat, když tak mi napište na email ogloc197@seznam.cz
TonyAhojky kdy jděte já jdu dnes
UjfiAhoj,
Rad bych se k vám přidal. Pokud by jste měli zájem mohli bysme si vyměnit nějaké fotky 😊
Ujfi8844@gmail.com 🙋♂️
MarkoAhojte, rád se přidám. V klubu jsem už byl 2x a je to tam mega dobrý. Mám rád sex a když jde o skupinový, tak to je nejvíc. Je mi 29. Marko
PietroAhoj Kláro, zní to jako dobrý nápad. Pokud budete mít zájem, rád bych se k Vám přidal. Je mi 33. pokud budeš chtít aktuální foto, není problém zaslat. Email: Lotr.blade@seznam.cz
HonzaAhoj,
zaujímavý príspevok a rád sa pridám.
28r..
Kľudne napíš preberieme to.
H
KulíšekAhoj Kláro, zní to jako dobrý nápad. Pokud budete mít zájem, rád bych se k Vám přidal. Je mi 37 pokud budeš chtít aktuální foto, není problém. 15cm 🥒
zaslat. Email: kulisek.cer@email.cz
JaroslavAhojky slečny, dámy. Pani😍😍😍 jsem z PRAHY 42LET KDYBY JEŠTĚ ZBYLO MÍSTO RÁD BYCH SE PRIPOJIL 775177826
LukášNejsi to ty s chobotničkou? A sexy kolegyní?
-
AutorPříspěvky