Skip to content

Forums Fóra Seznamka První návštěva

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    L

Ahoj, my pár, atraktivní 40,45, VŠ,SŠ, hledáme pár na seznameni a první uvedení do klubu. Nevíme jak to chodí. Oba hetero, muž jen pozorování bez aktivní účasti na sex. hrátkách, žena hotwife, gangbang. Já se chci opravdu jen dívat na svou ženu v akci.

Jen na úrovni. Sdílení foto nezbytné.

#80703 Odpovědět
      Andrey

<p style=“text-align: left;“>Ahoj. Je mi 52, ale vypadám mladší, aniž bych měl nadváhu. Rád bych poznal pár kvůli komunikaci a sexu. Jsem z Ukrajiny, takže česky ještě neumím dobře. Anglicky umím mluvit trochu lépe. V případě zájmu mi můžete napsat na email.</p>
        mdv0572@gmail.com

#80763 Odpovědět
        Láďa

Ahoj, my atraktivní pár, sportovní postavy, 46 a 42 let, rádi vás uvedeme, zkušenosti máme, ale chodíme jen středy přes den.

#80913 Odpovědět
          Stephane

<div id=“tw-target-text-container“ class=“tw-ta-container F0azHf tw-nfl“ tabindex=“0″ role=“text“>
            <pre id=“tw-target-text“ class=“tw-data-text tw-text-large tw-ta“ dir=“ltr“ data-placeholder=“Translation“ data-ved=“2ahUKEwjU1bKPx9SJAxXShP0HHV5xOMYQ3ewLegQICRAT“ aria-label=“Translated text: Ahoj,

Chápu, že přednostně hledáte pár, ale vaše zpráva mi přišla zajímavá a dobře sestavená a myslel jsem, že bych se s vámi mohl ještě spojit. Jsem 45letý Francouz žijící posledních 8 let v Praze, středoškolské vzdělání (vlastně jsem vysokou školu nikdy neopustil 😉 a „závislý“ na vytrvalostních sportech a focení, kdykoli mám čas. Pokud jste trochu zvědaví a možná byste se chtěli nejprve sejít na večeři (zvu vás!), abyste se poznali, dejte mi vědět. Také jsem byl v klubu několikrát a mohu mluvit o atmosféře, která tam panuje.

Těším se, že se mi brzy ozvete, i když to bude jen s „ne, děkuji“ 😉

Můj e-mail: perretstephane41(at)gmail.com

Štěpán“><span class=“Y2IQFc“ lang=“cs“>Ahoj,

Chápu, že přednostně hledáte pár, ale vaše zpráva mi přišla zajímavá a dobře sestavená a myslel jsem, že bych se s vámi mohl ještě spojit. Jsem 45letý Francouz žijící posledních 8 let v Praze, středoškolské vzdělání (vlastně jsem vysokou školu nikdy neopustil 😉 a „závislý“ na vytrvalostních sportech a focení, kdykoli mám čas. Pokud jste trochu zvědaví a možná byste se chtěli nejprve sejít na večeři (zvu vás!), abyste se poznali, dejte mi vědět. Také jsem byl v klubu několikrát a mohu mluvit o atmosféře, která tam panuje.

Těším se, že se mi brzy ozvete, i když to bude jen s „ne, děkuji“ 😉

Můj e-mail: perretstephane41(at)gmail.com

Štěpán</span>

</div>

#81565 Odpovědět
            Rendy

Ahoj. Já jdu zítra 15.11.2024 a rád vás do klubu vezmu. Už mám zkušenost. Následně se můžeme víc sblížit. Klidně napište na mail masterbad@email.cz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
            Odpověď na: První návštěva
            Osobní informace:

Back To Top
            Language