- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
L
Ahoj, my pár, atraktivní 40,45, VŠ,SŠ, hledáme pár na seznameni a první uvedení do klubu. Nevíme jak to chodí. Oba hetero, muž jen pozorování bez aktivní účasti na sex. hrátkách, žena hotwife, gangbang. Já se chci opravdu jen dívat na svou ženu v akci.
Jen na úrovni. Sdílení foto nezbytné.
Andrey<p style=“text-align: left;“>Ahoj. Je mi 52, ale vypadám mladší, aniž bych měl nadváhu. Rád bych poznal pár kvůli komunikaci a sexu. Jsem z Ukrajiny, takže česky ještě neumím dobře. Anglicky umím mluvit trochu lépe. V případě zájmu mi můžete napsat na email.</p>
mdv0572@gmail.comLáďaAhoj, my atraktivní pár, sportovní postavy, 46 a 42 let, rádi vás uvedeme, zkušenosti máme, ale chodíme jen středy přes den.
Stephane<div id=“tw-target-text-container“ class=“tw-ta-container F0azHf tw-nfl“ tabindex=“0″ role=“text“>
<pre id=“tw-target-text“ class=“tw-data-text tw-text-large tw-ta“ dir=“ltr“ data-placeholder=“Translation“ data-ved=“2ahUKEwjU1bKPx9SJAxXShP0HHV5xOMYQ3ewLegQICRAT“ aria-label=“Translated text: Ahoj,Chápu, že přednostně hledáte pár, ale vaše zpráva mi přišla zajímavá a dobře sestavená a myslel jsem, že bych se s vámi mohl ještě spojit. Jsem 45letý Francouz žijící posledních 8 let v Praze, středoškolské vzdělání (vlastně jsem vysokou školu nikdy neopustil 😉 a „závislý“ na vytrvalostních sportech a focení, kdykoli mám čas. Pokud jste trochu zvědaví a možná byste se chtěli nejprve sejít na večeři (zvu vás!), abyste se poznali, dejte mi vědět. Také jsem byl v klubu několikrát a mohu mluvit o atmosféře, která tam panuje.
Těším se, že se mi brzy ozvete, i když to bude jen s „ne, děkuji“ 😉
Můj e-mail: perretstephane41(at)gmail.com
Štěpán“><span class=“Y2IQFc“ lang=“cs“>Ahoj,
Chápu, že přednostně hledáte pár, ale vaše zpráva mi přišla zajímavá a dobře sestavená a myslel jsem, že bych se s vámi mohl ještě spojit. Jsem 45letý Francouz žijící posledních 8 let v Praze, středoškolské vzdělání (vlastně jsem vysokou školu nikdy neopustil 😉 a „závislý“ na vytrvalostních sportech a focení, kdykoli mám čas. Pokud jste trochu zvědaví a možná byste se chtěli nejprve sejít na večeři (zvu vás!), abyste se poznali, dejte mi vědět. Také jsem byl v klubu několikrát a mohu mluvit o atmosféře, která tam panuje.
Těším se, že se mi brzy ozvete, i když to bude jen s „ne, děkuji“ 😉
Můj e-mail: perretstephane41(at)gmail.com
Štěpán</span>
</div>
RendyAhoj. Já jdu zítra 15.11.2024 a rád vás do klubu vezmu. Už mám zkušenost. Následně se můžeme víc sblížit. Klidně napište na mail masterbad@email.cz.
-
AutorPříspěvky