- Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla .
-
AutorPříspěvky
-
Ina
Ahoj, sbírám odvahu… Nevim zda ji mám dost, neboto stále zustane jen v představach… V páru nám to nevyšlo a říkám si, proč ne ted, když jsem pobliz. Je na tom někdo podobně?
RollerHezkej večer, Ino.
Klub je v novém kabátu
a to jsem tam zatím ještě nebyl.
Rád by jsem ho navštívil
a prohlédl.
Tím líp s příjemným doprovodem.
Budu rád pokud se ozveš
a domluvíme se. HDMCPRAHA@SEZNAM.CZ
MichalAhoj Ino,
moc rád s tebou na nějakou párty půjdu :). Pokud tě to tolik láká, byla by škoda podlehnout obavám a nakonec nejít. A když budeš mít fajn doprovod, určitě si ten večer pořádně užiješ ;). Jinak je mi 30 let, jsem z Prahy, myslím, že celkem pohledný sympaťák štíhlé/sport postavy. Můžeš se mi ozvat na mail 89mikee@seznam.cz anebo na můj profil na amaterech:
https://www.amateri.com/cs/lide/1179589/-Mike-Když se nám spolu večer bude líbit, nebráním se i pravidelným návštěvám ;).
Těším se na Tvoji zprávu,
MichalHonzaAhoj jmenuji se Honza doufám že budeš mít odvahu a napíšeš telefon nebo můžeš na WhatsApp 605040156
OndraAhoj Ino,v paru mi to take nedopadlo navstivit,rad bych poprve navstivil s nejakou zenou,ja 34let,190cm,100kg,Andi24@seznam.cz
WalkerAhoj Ino, pokud jsi se ještě s nikým nedomluvila, rád tě doprovodím. Jsem 45/190/96, nezadaný, zkušenosti mám. Foto a více informací samozřejmě přes mail
riuTak já ti nabízím něco jinýho. Zkušenost… no něco bude, ale nic moc. Piju, kouřím, teda už ne, a mluvím sprostě když jsem opilý, což v klubu se moc nestává, ale mám to v plánu. Ale něco ti řeknu, dávám si na sobě záležet, se mnou do soukromí nemysli si, že půjdeš jen tak v první půlhodině. No, už musím, kdyžtak budu tady: riuryk@seznam.cz.
PS: teď úplně vážně. Hledám jen doprovod, ne sex. Vysvětlím ti to na mailu.
OndraAhoj, když budeš chtít tak se mi ozvi na whatsaap 605250662. Je mi 39 let, 175 cm Ondra
lusiahoj dnes jdu do klubu poprve najde se nekdo na doprovod?
lusiahoj chtela bych jit do klubu si to trochu uzit akorat tam jdu poprve dnes je nekdo od tri hodin volny?
JariTo by bylo milé strávit s Tebou tam hezké chvíle 😊. Já 49/180 sám bych byl rád tvůj swingující kamarád.Ciao Jari.
JeníkAhoj, napíšeš mi na email nneva@seznam.cz . Tam se mužem domluvit
christopheAhoj Ino, to by bylo milé strávit s tebou tam hezké chvíle. Pokud jsi se ještě s nikým nedomluvila, rád tě doprovodím. Jsem francouz, zijici v Praze jiz 10 let a je mi 48 let, myslím celkem pohledný sympaťák, štíhlé, nezadaný. zkušenosti mám. Foto a více informací samozřejmě přes mail hasicodfrancie@seznam.cz nebo whatsapp 00333616670499
-
AutorPříspěvky