Forums › Fóra › Obecná diskuze o klubu › Opět paráda.
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Jack Knife
Neměl jsem to původně v plánu, ale vybouchla mi jedna schůzka a já zůstal tenhle poslední pátek v roce večer v sedm stát s prázdnýma rukama. A vzpomněl jsem si: Vždyť po vánoční přestávce začíná v Bunkru zase život! Od osmi. I vypravil se tam a nelitoval.
Od deseti asi až do jedné hrála naživo skupina Lucie (Revival, ovšemže), což odůvodnilo zvýšenou cenu. Catering opět bez poskvrny. Ovšem pro to se do klubu nechodí. Naštěstí se zvuk z pódia ozýval i v ostatních prostorách, takže my, co jsme nepřišli hlavně za muzikou a jídlem, jsme měli stále přehled o dění v hlavním sále.
Jsou tu sice pouze dva uzamykatelné prostory, avšak stále je ctěno soukromí plánovaných i neplánovaných sexuálních radovánek. Když nešahat, tak nešahat. Někdo nechce ani, aby se na něj přitom někdo jiný koukal, tak proč takovou partičku nebo dvojku šmírovat.
Avšak stále je dost příležitostí k tomu sbalit si soukromou kočku anebo se přifařit k nějaké skupině. Jednou jsme se domluvili v bazénu (v bazénu nelze souložit, teda lze, ale nemá se to z hygienických důvodů a je na to vypsána mastná pokuta) a zmizeli v jednom tom polosoukromí. Ale byly ještě další tři akce, kde jsem se účastnil, u kterých i sólo muž zapadl mezi partu. Když jdou spolu do kutloušku dvě děvčata, tak jestli jsou s nimi tři chlapi nebo je jich pět, to už nehraje roli.
Ano, do Bunkru chodí ženy, které si to chtějí užít z plna hrdla, takže poskytnou naráz rozkoš třeba i čtyřem samcům. Lze to někdy těžko spočítat, protože kdo se má v tom chumlu rukou, nohou a dalších údů vyznat. A pak je tu ovšem u některých náruživých dam i rozkoš poskytovaná postupně…
Kdo nelení (v navazování vztahů), tomu se zelení (a někdy až fialoví:) Po takovém uspokojivém zážitku teprve člověk vychutná rozmanitost nabídky jídel! A ještě si rád zatrsá na hity skupiny Lucie.
Příště si sem naplánuju Silvestra. Ale letos už nepůjdu, jsa úplně emocionálně a fyzicky vyšťaven. Kdo může, ať dorazí!Jack KnifeV pátek proběhly pololetní prázdniny a od pondělka začaly v některých pražských i jiných čtvrtích prázdniny jarní. Návštěvnost byla tedy v sobotu 3.2. poněkud menší než jiné soboty. Ale zase dortíky vydržely v nabídce až přes půlnoc…
Vyskytlo se pár párů, na které se bylo možno pouze dívat. Zaregistroval jsem nejméně dva gangbangy, kdy se mohl aktivní muž připojit k oblažování dámy obležené ze všech stran. Několik pánů si stěžovalo, že se na ně nedostalo. No, je třeba projevit trochu více zdravé asertivity, kolegové!
Také jsem si pěkně na tělo zatančil s jedním veselým děvčetem. Kdo aspoň chvíli nekřepčí u tyče, přichází o mnoho!
Nicméně přišel jsem tentokrát s partnerkou a věnoval jsem se zejména jí. Odjížděli jsme až ve tři ráno oba zcela naplněni událostmi.
Těším se na příště!Jack KnifePřišel jsem zase v pátek. Uvítal jsem vylepšení cateringu, které následovalo po zvednutí ceny. To jsem očekával už déle, spíše mě překvapilo, že se k němu přikročilo až letos po Novém roce. Oceňuji účastníky, kteří vytvářejí příjemnou atmosféru třeba tancem i na reprodukovanou hudbu. Prostředí mi připadá stále příjemnější a společnost stále bezprostřednější. Určitě v tom hraje roli i to, že jsem si sem navykl chodit pravidelně.
Až teď jsem si uvědomil, že je vhodné vybrat si jeden den v týdnu. Díky té pravidelnosti se pak zde člověk setkává už se známými lidmi, o kterých ví, co jim vyhovuje, a oni zase vědí, jestli jim vyhovujete vy. Nemusí se vždy odznovu navazovat kontakt, může se rovnou navázat na to, co už proběhlo minule.
Trvalo mi asi rok, než jsem přirozeně vplynul do tohoto společenství. Které dělá klub více než sauna, bazén a catering. Proto doporučuji všem nováčkům, aby vytrvali a nechtěli si všechno urvat silou a hned teď.
Nezoufejte, když se vám nezadaří napoprvé. Vytrvejte!Jack KnifeOsmé narozeniny, na které jsem dorazil v pátek, byly opět famózní. Zábava se tentokrát koncentrovala na pódiu, kde excelovalo Duo DP. O půlnoci zde proběhla soutěž odvážných žen v tancích u tyče. Takže zbytek prostoru nebyl tak zaplněný, jako obvykle, každý si mohl najít své soukromí. Tentokrát byla téměř stále obsazena Glory Hole, takže kdo přišel sám a nechytil se ani u gangbangu, mohl využít i této nepravidelné služby.
Bylo milé, popovídat si se známými, zatrsat si u živé i reprodukované hudby, vykoupat se ve většinou opuštěném bazénu i zalézt do skrumáže v sauně.
Catering jako vždy skvělý. Tentokrát jsem přijel MHD, takže jsem mohl průběžně konzumovat skvělou jedenáctku.
Tady se mi líbí, člověk se ukojí nejen tělesně (u cateringu třeba), ale pročistí si i hlavu. Nashle příště!Jack KnifeTentokrát jsem dorazil v sobotu. Zábava jako vždy skvělá, hodně se trsalo u tyče. Vybírané skladby se k tomu výtečně hodily, ani jsme nepotřebovali živou kapelu.
Co se cateringu týče, přivítal jsem návrat ohřívání v gastru. Jídélko tak bylo stále patřičně teplé. Spokojenost!
No a jako vždy bylo přítomno i teplo živého lidského těla.
Jack KnifeByl jsem minulou sobotu, teda 4.5.2023. DUO hrálo starý fláky, při kterých se dobře tancovalo – sám i s holkama. V bazénu teplá voda a hned na začátku v levém horním rohu dokonce tryská i nějaký znatelnější proud.
Jestli má smysl chodit v sobotu? No hele, já dneska, teda 11. května, zase jdu!
Jack KnifeZase sobota a zase v Bunkru. Jedna dáma si stěžovala, že není živá hudba – spletla si termín. Alespoň bylo více času a méně hluku na povídání.
Na začátek byla dobrá večeře, pokračovalo se navazováním kontaktů v bazénu. Tentokrát byl kontakt navázán rychle, protože přišla známá dvojka, která mne bere do trojky. Zatímco jindy žehrám na to, že se party zavírají do soukromí, tentokrát jsem žehral na to, že je málo soukromých komnat. Tedy těch, které by vyhovovaly naší dámě, protože ta chtěla mít více prostoru nad hlavou. Nakonec jsme po jistém čekání získali postel v dolní části, kde ale zase byla z nějakých snad technických důvodů poměrně tma, a dáma chtěla světlo. Více světla! (Je náročná.) Na baru jsem si řekl a obdržel dodatečné bateriové světýlko. Během naší společné akce však pohaslo, naštěstí to jsme se už v červeném přítmí rozkoukali.
Během večera jsem si i mírně zatančil, ale sám, protože dámy se na parket vyrojily o něco později – a ve vzájemných dvojicích, ačkoli nebyl čtvrtek! (Který je jinak určený spešl pro bi- a ostatní pohlaví. Vtip – každý přece může přijít kdykoli a s kýmkoli.)
Večer jsem ukončil ke třetí ráno předčasnou snídaní s čajem. Bylo báječně jako vždy, jenom si příště vezmu baterku. Použiju ovšem až po domluvě přece, některým lidem temnější prostředí vyhovuje. Na gangbang si ale baterku neber!
Jack Knife
Jack KnifeČtvrtek je v Bunkru nejlevnější, ale také nejméně navštěvovaný. (Chodívám o víkendu, byl jsem ve středu, takže ještě nemám reference o pondělí a úterý.) Tento den je koncipován pro lidi, kteří si na Amatérech za pohlaví zvolili „bi“ – stejně jako já. Udělal jsem to hlavně kvůli rozšíření „portfolia“ sexuálních zážitků, protože mně občas dámy při pohledu na mé bílé fousy odmítnou. (Když nepřijdu s partnerkou nebo kamarádskou dvojkou.)
S jedním návštěvníkem jsme to až nadoraz zkusili jako muži. Jenže v Bunkru nebyl k dispozici gel – když ho na baru obsluha půjčí, tak ho od zákazníků zpátky už nedostane. (Noste si svůj! Moje 40+ kamarádka to tak dělá.) Takže na ten „doraz“ nakonec nedošlo. Nicméně to byla vzrušující zkušenost.
Děkuju Bunkru, že se jako jediný v Česku (pokud vím) pokouší otevřít se všem sexuálním menšinám. (Protože zase do vyloženě gay-klubů by bisexuálové rozhodně neměli lézt.) „Člověk neví, o co přichází, když nezkusí všechno.“ (Volně podle Oscara Wilda, který byl za homosexuální styk uvězněn.) Někdy v „bi čtvrtek“ to zase v Bunktu zkusím, ale dnes mám rande s dámou. Nu což, Bunkr nenutí dodržovat vyhlášený program, a tak jsem zde viděl lesby v akci i mimo čtvrtek, pánové svoji bisexualitu nejspíše tají. Ale – když jste u Glory Hole, tak stejně nevíte, kdo je na druhé straně!
-
AutorPříspěvky