Skip to content

Forums Fóra Seznamka Mladá žena 32 , hledá doprovod na první swingers akci.

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 31. až 38. (celkem z 38)
  • Autor
    Miroslav

<p style=“text-align: left;“>Ahoj Jani,rád Tě doprovodím do klubu, zkušenosti mám .Těším se na odpověď a vzájemnou podporu .              Mirek</p>

#110655 Odpovědět
      Lukas

Ahoj , půjdu rad 🙂 chodím občasně . Foto můžu poslat . Nebo instagram

#110662 Odpovědět
        Martin

Ahoj kočko ja mám zájem jít s tebou do klubu Bunkr na akci. Klub znám a už jsem tam byl. Domluvíme se. Když dáš telefon zavolám ti. Můžu ti poslat i foto. Ahoj Martin

#110676 Odpovědět
          Lukáš

Ahoj, ještě hledáš doprovod na swiingers? Byl by tu jeden sportovec 🙂

#110711 Odpovědět
            Prijemnymilenec

Ahoj Jani, budu v pátek 19.6. v Praze. Kdybys chtěla příjemného a snad i sympatického 42letého kamaráda, dej vědět na prijemnymilenec@seznam.cz

#110854 Odpovědět
              Qwentino89

Ahoj jsem Marek a rad te doprovodim do klubu muj WhatsApp je 00421949644698 jsem Slovák ktorý chodí do swingers klubu Bunkr často a ktorej tam už nechce jit sám budú rád za spoločnosť

#110974 Odpovědět
                Filip

Ahoj, ja 33 let 185cm vysoký 90kg sport postava poterovany bi zvědavý…rad poznam zajímavou ženu 🙂

#111025 Odpovědět
                  Milan

Ahoj, jsem Milan, budu rád, když se domluvíme na společné návštěvě. Nikdy jsem nebyl a tak ocením někoho, kdo mi poradí. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 31. až 38. (celkem z 38)
                  Odpověď na: Mladá žena 32 , hledá doprovod na první swingers akci.
                  Osobní informace:

Back To Top
                  Language