Skip to content

Forums Fóra Seznamka Mladá žena 32 , hledá doprovod na první swingers akci.

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    T

Ahoj Jano,

taky bych ocenil podporu se tam odhodlat😄. Jsem muž, 28 let, 179cm, sportovní postava a smysl pro humor. Email: dipper.92decafs@icloud.com

#109608 Odpovědět
      David

Ahoj, rád se domluvím na společném doprovodu/návštěvě. 190cm vysoký, 35, také sportovně založený.

#109609 Odpovědět
        Michal

Ahoj Jančo,

jsem Michal a moc rád tě doprovodím při tvé první návštěvě a klidně i na dalších. Párkrát už jsem tu byl a nezkazím zábavu. Můžem popovídat, užít si a nebudu si tě zabírat jen pro sebe, pokud teda nebudeš chtít 🙂 Je mi 44, jsem aktivní sportovec, vysoký 192cm s pěknou větší výbavou.

#109614 Odpovědět
          Matěj Svoboda

Ja 22, rad se přidám

#109610 Odpovědět
            Karel

Hezký večer Jano, také hledám doprovod pro návštěvu swingers klubu. Zkušenosti mám, přání partnerky plně  respektuji, vše záleží na domluvě. Jsem 50 let, svalnaté postavy 180/95 kg.  Solventní. Pokud byste měla zájem napište. Karel

#109615 Odpovědět
              Radek

Ahoj, dnes 3.3. bych zašel na svoji první swingers party, a rad bychom se s tebou domluvil.
                Radek 28

#109665 Odpovědět
                Karel Svoboda

Ahoj, rád bych šel, jmenuji se Karel, 196cm. sport postava 40 let. Napiš mi na  email a můžeme se dále domluvit.

#109688 Odpovědět
                  Ypsotrip

Ahoj Jani, pokud bys měla chuť, na poznávání nového zítra či pozítří tak se určitě ozvy. ypsotripsy@gmail.com

#109720 Odpovědět
                    Petr

Ahoj Jani, hledám někoho fajn vždy na středu dopoledne resp.odpoledne, otevřeno je od 11.hod. Petr

#109729 Odpovědět
                      Andrju

Ahoj! Můžu tě dneska pozvat do klubu?

#109723 Odpovědět
                        Jan

Zdravím Vás Jano

#109745 Odpovědět
                          Jirka

Ahoj Jani, před pár dny si hledala doprovod na svoji první párty. Nevím jestli to klaplo a máš první návštěvu za sebou. Jestli ne, nebo se chystáš znovu, tak bych rád nabídl společnost do páru. Byl jsem jednou sám a poznal, že ve dvou to bude příjemnější.  Jestli mi vyjde služebka do Prahy počítám s návštěvou 1.4. Blíží se mi 50-tka ale trochu se udržuji v kondici 176/80. Jestli by ti to vyhovovalo ozvi se na Jirin0630@seznam.cz. Ahoj, j.

#109754 Odpovědět
                            Jirka

Ahoj Jančo, jestli jsi ještě doprovod nenašla tak se k tobě rád přidám a můžeme se vzájemně podpořit při návštěvě klubu. Pokud jsi mimo Prahu tak můžu nabídnout i pomoc s dopravou/přespání po akci. Napiš na jirkapok@atlas.cz a domluvíme se.

#110155 Odpovědět
                              Vojta

Ahoj Jani, rád tě doprovodím do klubu. Zkušenosti mám. Více info na Glamer25@seznam.cz. Těším se na tvou zprávu. Vojta

#110372 Odpovědět
                                Honza

Ahoj, ozvi se. Honza

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
                                Odpověď na: Mladá žena 32 , hledá doprovod na první swingers akci.
                                Osobní informace:

Back To Top
                                Language