- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
T
Ahoj Jano,
taky bych ocenil podporu se tam odhodlat😄. Jsem muž, 28 let, 179cm, sportovní postava a smysl pro humor. Email: dipper.92decafs@icloud.com
DavidAhoj, rád se domluvím na společném doprovodu/návštěvě. 190cm vysoký, 35, také sportovně založený.
MichalAhoj Jančo,
jsem Michal a moc rád tě doprovodím při tvé první návštěvě a klidně i na dalších. Párkrát už jsem tu byl a nezkazím zábavu. Můžem popovídat, užít si a nebudu si tě zabírat jen pro sebe, pokud teda nebudeš chtít 🙂 Je mi 44, jsem aktivní sportovec, vysoký 192cm s pěknou větší výbavou.
Matěj SvobodaJa 22, rad se přidám
KarelHezký večer Jano, také hledám doprovod pro návštěvu swingers klubu. Zkušenosti mám, přání partnerky plně respektuji, vše záleží na domluvě. Jsem 50 let, svalnaté postavy 180/95 kg. Solventní. Pokud byste měla zájem napište. Karel
RadekAhoj, dnes 3.3. bych zašel na svoji první swingers party, a rad bychom se s tebou domluvil.
Radek 28Karel SvobodaAhoj, rád bych šel, jmenuji se Karel, 196cm. sport postava 40 let. Napiš mi na email a můžeme se dále domluvit.
YpsotripAhoj Jani, pokud bys měla chuť, na poznávání nového zítra či pozítří tak se určitě ozvy. ypsotripsy@gmail.com
PetrAhoj Jani, hledám někoho fajn vždy na středu dopoledne resp.odpoledne, otevřeno je od 11.hod. Petr
AndrjuAhoj! Můžu tě dneska pozvat do klubu?
JanZdravím Vás Jano
JirkaAhoj Jani, před pár dny si hledala doprovod na svoji první párty. Nevím jestli to klaplo a máš první návštěvu za sebou. Jestli ne, nebo se chystáš znovu, tak bych rád nabídl společnost do páru. Byl jsem jednou sám a poznal, že ve dvou to bude příjemnější. Jestli mi vyjde služebka do Prahy počítám s návštěvou 1.4. Blíží se mi 50-tka ale trochu se udržuji v kondici 176/80. Jestli by ti to vyhovovalo ozvi se na Jirin0630@seznam.cz. Ahoj, j.
JirkaAhoj Jančo, jestli jsi ještě doprovod nenašla tak se k tobě rád přidám a můžeme se vzájemně podpořit při návštěvě klubu. Pokud jsi mimo Prahu tak můžu nabídnout i pomoc s dopravou/přespání po akci. Napiš na jirkapok@atlas.cz a domluvíme se.
VojtaAhoj Jani, rád tě doprovodím do klubu. Zkušenosti mám. Více info na Glamer25@seznam.cz. Těším se na tvou zprávu. Vojta
HonzaAhoj, ozvi se. Honza
-
AutorPříspěvky