- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Janča
Ahoj , jmenuji se Jana a hledám touto cestou někoho kdo by mě doprovodil a podpořil nebo bychom se vzájemně podpořili při návštěvě klubu. Ja jsem 169 cm vysoká mám sportovní postavu 😊.
RendolfAhoj. Určitě mi napiš na mail masterbad@email.cz a domluvíme se. Rád povím víc. Chystám se na akci dne 20. nebo 21.3.
MartinAhoj,
Ozvi se rád te doprovodím.
Martin
SvaťaAhoj, taky jsem ještě nebyl na takové akci, ale chtěl bych jí zkusit. Rád Tě tam doprovodím. Potěší mě pokud se ozveš. Ahoj Sváťa
ŠimonAhoj, jmenuji se Šimon a také hledám doprovod a podporu při návštěvě klubu. Jsem 178cm vysoký a mám 28 let. Pokud máš zájem budu rád, když odepíšeš 🙂
AdamAhoj,
jmenuji se Adam, je mi 26. Jsem 182 centimetru vysoký, také sportovní postavy. Rád tě doprovodím-podpořím.
JosefAhoj, rád tě doprovodím a podpořím. Pokud bys měla zájem tak se ozvi na vk.h@seznam.cz Je mi 28 let, sportovní postava.
KeithHi Jana,
Im Keith I’m from the UK. I will be in Prague at the end of March and want to attend a club event. I have some experience swinging but not much, I have not been to a club before so I thought we could support each other? I would like to get to know you better. Email me
TimurAhoj
jsem zkušený , skutečný a vášnivý mladík.
je mi 30 180/90/17
byl bych jsem rád tě poznat
prosím napiš na můj e-mail: meobull@seznam.cz
dekuji
TomášAhoj Jano, co kdybychom to pojali stylově? Dát si drink, naladit se a vyrazit do swingers klubu – bez tlaku, s respektem, ale s otevřenou myslí. Abych byl fér – říká se o mně, že jsem dobře vybavený, takže nuda rozhodně nehrozí 😏 189/95 kg..
PavelAhoj Janičko. Rád bych sem Tě doprovodil…Já 45let,174cm,sportovní postava,18/6. Těším se na Tvoji odpověd. Můj email je bluebuses@email.cz. Pavel
MirekAhoj Jani, rád s tebou vyrážím, kdy půjdeš.
Mužem si napsat na email
Těším se a přeji hezký den Míra
FilipAhoj Jano,
rád bych s tebou zašel :), je mi 27 mám za sebou VŠ takže snad nejsem úplný tatar a je se mnou snad i sranda…
Filip
HonzaAhoj, rád tě podpořím. Já jsem potetovaný 26 let právník se swingers zkušenostmi
PavelAhoj,
co třeba ve středu😉
-
AutorPříspěvky