- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Serhii
Ahoj ) jsem pár 23/26 a kluk 24 můžeme pomoc )
ZdeněkAhoj. Chystám se zítra od 19.00hod. Rád tě doprovodím. Já 53let.
LawyerPrazskyJa 34, VŠ, sportovní postava. Hledám slečnu jako doprovod na akci.
milanAhoj,jdeme dva teď v pátek 12.12.Přidáš se???My 46 a 50
LukasAhoj rád doprovodil chodím často 775165643 Lukáš 41 let
TomášAhoj hezký den přeji rád bych zašel dneska na párty 😅 👍
MartyAhoj jsme pár a rádi tě dnes doprovodime
Michal a MarkétkaAhoj, rádi tě vezmeme na akci. 😘😘 Michal & Markétka
HonzaAhoj Andrejko, asi už jsi první akci dle datum prožila, ale když budeš potřebovat doprovod kdykoliv v budoucnu, moc rád… Jsem prý sympaťák se smyslem pro humor, 50 let. Honza
HonzaAhoj, je mi 26 a jsem potetovaný zkušený swinger, Rád tě provedu
JirkaAhoj Andrejko,
Velmi rad Te poznam, pozvu na veceri, kde vše probereme a můžeme vyrait do klubu.
Varianta je I rovnou do klubu, záleží na domluvě.
Hezký den Jirka
ZdeněkJsi navenek dáma, ale uvnitř náruživá žena? A možná to i skrýváš před partnerem? Pojď se mnou některou středu odpoledne do wellness swingers klubu. Bazén, sauna, jídlo, pití a zábava pro dospělé zajištěny. Oba si užijeme pěkné odpoledne a ještě v podvečer se vrátíš domů jako spořádaná žena. Já jsem ženatý muž z Prahy, VŠ, 57 let, 183 cm, 84 kg. A ty? Napiš.
Honza a jirkaAhoj jsem Honza 35 a mám kamose 36let 🙂 oba jsme z Prahy hetero lehce dominantní 🙂 merime +- 185 Cm oba sportovní postava M 18 Cm a moc rádi bychom se s ctebou poznali a pripadne něco podnikli 🙂 budu rad když napíšeš abychom se mohli lépe domluvit 🙂 budu se těšit Honza
FilipAhoj, ja 33 let 185cm 90kg sport postava potetovany bi zvědavý…rad te poznám 🙂
RomanAhoj, jsme dva kámoši (37 a 50) a rádi tě vezmeme s sebou na tvou první návštěvu, ať v tom nejsi sama. Jestli máš zájem, napiš a probereme to víc. Scott23@seznam.cz
-
AutorPříspěvky