- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Petr
Čauky rád stebou půjdu budu v Praze 22.2.2025 je mi 24 let tak pokud máš zájem napiš mi na email 1petrnovak2@email.cz
RudolfAhoj mile rád bych tě doprovodil na tvou první aakci
LukasHezky vecer slecno,
<div></div>
<div>nemam profil nikde na seznamkach ale rad bych se zucastnil nejake zajimave akce ve swingers clubu. V priloze posilam odkaz na instagram abych se alespon trochu predstavil.</div>
<div></div>
<div>Pokud vam budu sympaticky bude mi potesenim se s vami setkat.</div>
<div></div>
<div>Lukas Polacek</div>PavelAhoj.Moc rád dnes 27.3 tě doprovodim.Napis prosím kde se sejdeme.Pavel
MarekAhoj,42 let…kdyztak napiš.
petrahoj, jak tak koukam na datumy ten zvuj prvni a snad mnoho dalsich, zazitku mas za sebou. Ale jeste ani jeden se mnou. Nechtela bys o napravit? 😉
AlexAhoj.Jsem s Prahy a rad te doprovodim a klidne pro tebe prijedu autem a jdeme na relax:)Rad seznamim a vsihno ti ukazu v klubu. Napis mne 702339867telegram,wacap.Tesim se
MildaAhoj Andrejko, já se chystám zítra. Je mi 38 a jdu také poprvé. Můžeme jít spolu a nebo se tam potkáme.. 😉
TomášAhoj nejdeš náhodou dnes ve čtvrtek 22.5.? Rád bych šel a rád bych s holkou jako doprovod 😉 nera41@seznam.cz děkuji za odpověď pa hezký den
MichalAhoj jmenuji se Michal a je mi 40 let, velice rád bych chtěl zkusit swingersparty, ale nechci jít úplně sám.😉 Něco lehce o mě . Jsem 180 cm vysoký a vážím 75 kg. Modré oči a tmavé krátké vlasy. mám upravené vousy cca 0.5 cm. 🤣😉Mám kamaráda 30 let, který by se také rád přidal. Těším se na tvou odpověď s pozdravem a přáním hezkého večera přeje Michal
Lukáš PolákAhoj rád bych s tebou zašel dnes do klubu cca9:00. Jsem 42 letý, 88kg
KrisAhoj. Tiež by som mal záujem to skúsiť ltvý krát, no nechcel by som ísť sám. Bol by som rád keby sa nam podarilo ísť spolu. Mám 28 a 193/97. Takže by si sa nemusela báť keby sme isli spolu. Budem ako „bodyguard“ 😆
MiroslavAhoj je mi 43 a rád by som ťa zobral zo sebou ,na tu piatkovú akciu
JakubAhoj Andreo,
koukam, ze mas nabidek spoustu, presto pridam svoji / sebe. 39/190/93 sportovni postava, VŠ s obecnym přehledem, pod chutí drinků a dobré atmosféry téměř nezničitelný… pokud také preferuješ delší čísla a mezi nimi drink/saunu, ozvi se na email 1kantor@seznam.cz
p.s. jsem otevřen i trojce ve složení dle tvé preference.
AlexAhoj.Rad se seznámím a rád strávím večer spolespolecne.Neni problém taky že bych přijel za tebou a po akce odvezl domu.Ozvise bude se těšit.Muj emeil:fister.nemec69@gmail.com
Papa:)
-
AutorPříspěvky