Skip to content

Forums Fóra Seznamka Hledám muže jako doprovod co chce sex s s těhotnou

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Julie

Ahoj, je mi 38, 169cm, 56 kg (před otěhotněním 53kg) a břicho v pátém měsíci těhotenství. Chce jít se mnou někdo na párty? Šla bych poprvé. Potřebuju sex, ale uspokojí mě, i když ho někomu budu jen lízat. Pište na seznamkasezamka@seznam.cz, chcete-li mě v posteli. Nebo i jinde, když na to přijnde.

#79715 Odpovědět
      Pavel

Ahoj, moc rád bych tě poznal. Napíšeš?

53 let, 178, 88

#80160 Odpovědět
        Martin

Dej mi prosim vedet dekuju Martin

#80150 Odpovědět
          Martin

Ahoj Julie mas velmi neobvykle prani a vse co je neobvykle me laka a proto se nabizim jako doprovod na stredecni party 4.12. Na Swingers jsem jeste nikdy nebyl a tak by to byla ma premiera a byl bych velmi rad pokud bych mel vedle sebe nejakou oporu.

vse ostatni je na nas

mej hezky den

Martin

#80038 Odpovědět
            Peťan

Ahoj Julie budu v klubu v sobotu 9,11 kdyby jsi chtěla doprovod a užít si nějakou tu srandu.

Jsem sice o trochu starší 54 let,ale jsem stálý host tohoto úžasného klubu pro dospělé,rád masíruji ženy.

Kdyby jsi chtěla tak můj email petan.racing@seznam.cz

Budu se těšit Peťan.

#80221 Odpovědět
              Lukáš

Nabídka je to lákavá ale tuším v tom nějakej háček, šel bych tam taky poprvé, nebo kamkoli si budeš přát. Kdyžtak napiš

#80233 Odpovědět
                Martin

Ahoj, dnes jedu Bunkr a budu rad, kdyz se ke mne pridas

#80310 Odpovědět
                  Lukča

Kdyby jsi měla zájem jít se mnou tak se ozvi na serbitar47@gmail.com.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
                  Odpověď na: Hledám muže jako doprovod co chce sex s s těhotnou
                  Osobní informace:

Back To Top
                  Language