- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Julie
Ahoj, je mi 38, 169cm, 56 kg (před otěhotněním 53kg) a břicho v pátém měsíci těhotenství. Chce jít se mnou někdo na párty? Šla bych poprvé. Potřebuju sex, ale uspokojí mě, i když ho někomu budu jen lízat. Pište na seznamkasezamka@seznam.cz, chcete-li mě v posteli. Nebo i jinde, když na to přijnde.
PavelAhoj, moc rád bych tě poznal. Napíšeš?
53 let, 178, 88
MartinDej mi prosim vedet dekuju Martin
MartinAhoj Julie mas velmi neobvykle prani a vse co je neobvykle me laka a proto se nabizim jako doprovod na stredecni party 4.12. Na Swingers jsem jeste nikdy nebyl a tak by to byla ma premiera a byl bych velmi rad pokud bych mel vedle sebe nejakou oporu.
vse ostatni je na nas
mej hezky den
Martin
PeťanAhoj Julie budu v klubu v sobotu 9,11 kdyby jsi chtěla doprovod a užít si nějakou tu srandu.
Jsem sice o trochu starší 54 let,ale jsem stálý host tohoto úžasného klubu pro dospělé,rád masíruji ženy.
Kdyby jsi chtěla tak můj email petan.racing@seznam.cz
Budu se těšit Peťan.
LukášNabídka je to lákavá ale tuším v tom nějakej háček, šel bych tam taky poprvé, nebo kamkoli si budeš přát. Kdyžtak napiš
MartinAhoj, dnes jedu Bunkr a budu rad, kdyz se ke mne pridas
LukčaKdyby jsi měla zájem jít se mnou tak se ozvi na serbitar47@gmail.com.
MarkoAhoj Julie, ty kraso, wauuu těhotná jo? Tak to mě dost láká a asi nejsem první. Ozvi se, rád pijdu a poznám tě. Vlastně strašně moc a moc tě rád poznám. Ja čerstvý tricatnik. Marek. Napiš kdy půjdeš a já se přidám. Asi nebudu sam, co chlapi? Můj mail sweetboys@seznam.cz
ZdeněkNechceš dnes se mnou zajít do tohoto podniku a užít si. V mém případě to je první návštěva.. pokud se ozveš budu rád.
MarkoAhoj kočko, jsem Marek, tricatnik a s tebou bych do klubu hned zašel ba pořádnou akci. Jsem sportovnější postavy a rád zkouším nové věci a ty blaho těhotnou ženskou jsem ještě neměl. Vyzkoušel bych hned. Dej vědět, kdy pujdes a zda máš zájem. Čus a když tak napiš na sweetboys@seznam.cz
PavelAhoj ,rád bych I jinde….pokud nevadí. Jsem z Prahy 56let a rád se domluvím. Pavel
-
AutorPříspěvky