- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Andrea
Rada bych nasla doprovod pro svou prvni navstevu klubu, idealne staly doprovod. Ja 43 let
RendolfAhoj, napiš mi na mail masterbad@email.cz a můžeme se domluvit. Rád povím víc.
MartinAhoj,
Tak to by bylo ideální. Napíšeslš na email ?
Martin
SvaťaAhoj, ještě hledáš doprovod? Také nemám zkušenost, ale zájem ano. Budu rád, pokud se ozveš. Sváťa
KeithHi Andrea
Im Keith I’m from the UK. I will be in Prague at the end of March and want to attend a club event. I have some experience swinging but not much, I have not been to a club before so I thought we could support each other? I would like to get to know you better, I’m 41 email me
PavelAhoj, taky hledám a ve středu je párovka, tak rád zajdu? Já 45let, 190cm, 92kg a pohodář.
HonzaAhoj, rád tě doprovodím. Já mladší 26 let právník potetovaný. Zkušený ve swingers
KarelHezký večer Andreo. Také hledám doprovod do swingers klubu, Je mi 50 let, VŠ, solventní, 180 cm/95 kg. Svalnatá postava. Zkušenosti mám. Přání partnerky plně respektuji. Pokud byste měla zájem napište. Těším se, Karel.
Matěj SvobodaRád se přidám
PavelAhoj, hledám doprovod na dnešní swingers párty. Je mi 40 a jsem v dobré formě🙂Ozvi se, nebudeš litovat😊
MichalAhojky 😉
Rad bych tě doprovodil na SP. Prosím napiš mi do sprav.
LukášDobrý den, Andreo,
je tu koukám spousta odpovědí, přesto si říkám, že zkusím napsat. Je mi 45 let, jsem štíhlý, 180 cm vysoký a rád bych poznal ženu, se kterou bychom chodili spolu do klubu.
Budu rád, když napíšete.
L.
YpsotripAhoj, moc rád s někým vyrazím na příjemný relax, napiš na ypsotripsy@gmail.com Chci jít 10.3. nebo 11.3. Je to jedno, protože jdu relaxovat a saunit se 😉
JanZdravím Vás …
-
AutorPříspěvky