Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod na prvni navstevu

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Andrea

Rada bych nasla doprovod pro svou prvni navstevu klubu, idealne staly doprovod.  Ja 43 let

#109577 Odpovědět
      Rendolf

Ahoj, napiš mi na mail masterbad@email.cz a můžeme se domluvit. Rád povím víc.

#109581 Odpovědět
        Martin

Ahoj,

Tak to by bylo ideální. Napíšeslš na email ?

Martin

#109584 Odpovědět
          Svaťa

Ahoj, ještě hledáš doprovod? Také nemám zkušenost, ale zájem ano. Budu rád, pokud se ozveš.  Sváťa

#109593 Odpovědět
            Keith

Hi Andrea

Im Keith I’m from the UK. I will be in Prague at the end of March and want to attend a club event. I have some experience swinging but not much, I have not been to a club before so I thought we could support each other? I would like to get to know you better, I’m 41 email me

#109594 Odpovědět
              Pavel

Ahoj, taky hledám a ve středu je párovka, tak rád zajdu? Já 45let, 190cm, 92kg a pohodář.

#109603 Odpovědět
                Honza

Ahoj, rád tě doprovodím. Já mladší 26 let právník potetovaný. Zkušený ve swingers

#109611 Odpovědět
                  Karel

Hezký večer Andreo. Také hledám doprovod do swingers klubu, Je mi 50 let,  VŠ, solventní, 180 cm/95 kg. Svalnatá postava. Zkušenosti mám. Přání partnerky plně respektuji. Pokud byste měla zájem napište. Těším se, Karel.

#109613 Odpovědět
                    Matěj Svoboda

Rád se přidám

#109661 Odpovědět
                      Pavel

Ahoj, hledám doprovod na dnešní swingers párty. Je mi 40 a jsem v dobré formě🙂Ozvi se, nebudeš litovat😊

#109677 Odpovědět
                        Michal

Ahojky 😉

Rad bych tě doprovodil na SP. Prosím napiš mi do sprav.

#109679 Odpovědět
                          Lukáš

Dobrý den, Andreo,

je tu koukám spousta odpovědí, přesto si říkám, že zkusím napsat. Je mi 45 let, jsem štíhlý,  180 cm vysoký a rád bych poznal ženu, se kterou bychom chodili spolu do klubu.

Budu rád,  když napíšete.

L.

#109690 Odpovědět
                            Ypsotrip

Ahoj, moc rád s někým vyrazím na příjemný relax, napiš na ypsotripsy@gmail.com Chci jít 10.3. nebo 11.3. Je to jedno, protože jdu relaxovat a saunit se 😉

#109724 Odpovědět
                              Jan

Zdravím Vás …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
                              Odpověď na: Doprovod na prvni navstevu
                              Osobní informace:

Back To Top
                              Language