- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Monika
Ahoj, ráda bych nějakého muže jako doprovod na první návštěvu. Přijela bych z HK. Blond sportovní postava, 33let. Těším se.
HonzaAhoj Monika, jestli máš zájem o doprovod na dnešní akci a máš registraci na Amatérech tak mi kontaktuj na můj nick Honza810.
Budu se těšit, Honza
Stephane<pre id=“tw-target-text“ class=“tw-data-text tw-text-large tw-ta“ dir=“ltr“ data-placeholder=“Translation“ data-ved=“2ahUKEwinyIaeqt6JAxXa-QIHHazlMq4Q3ewLegQICRAT“ aria-label=“Translated text: Dobrý den, Moniko, jsem 45letý Francouz žijící v Praze již několik let. 1m85 sportovně založený a vždy se zajímám o setkání s otevřenými lidmi. Jestli chceš, rád tě pozvu na večeři a pak zamiř do klubu, jestli to zní dobře?
Neváhejte mi napsat perretstephane41@gmail.com
Doufám, že se brzy uvidíme!
Stephane“><span class=“Y2IQFc“ lang=“cs“>Dobrý den, Moniko, jsem 45letý Francouz žijící v Praze již několik let. 1m85 sportovně založený a vždy se zajímám o setkání s otevřenými lidmi. Jestli chceš, rád tě pozvu na večeři a pak zamiř do klubu, jestli to zní dobře?
Neváhejte mi napsat perretstephane41@gmail.com
Doufám, že se brzy uvidíme!
Stephane</span>
TomAhoj, rád bych tě doprovodil- akorát si totiž říkám, že už je to let, co jsem byl naposledy…. Sportovní postava, 36….dej vědět…
Martin<p style=“text-align: center;“>Ahoj Moniko chystám se dnes do klubu . Jsem od Hradce Králové a rad Tu udělám společnost</p>
JirkaAhoj Moniko, rád tě doprovodím. Jsem také z HK takže je možné se domluvit na společné cestě. Tmavé kratší vlasy, sportovní postava, 190 cm, 36 let. Budu se těšit. Jirka
Libor<p style=“text-align: center;“>Ahoj. Ja tam budu dnes. Rad ti to tam ukazu:). Libor 47. Gentleman</p>
RendyAhoj Mončo. Rád Tě doprovodím na Tvou první návštěvu. Mně je 37. Rád ti o sobě řeknu víc. Klidně piš na masterbad@email.cz.
LeošAhoj Moniko, rád Tě doprovodím. Je mi 39 let, sportovní postava a pohodář. Když bys měla zájem, napiš na leos.s@centrum.cz.
Budu se Těšit
MichalAhoj Moniko, velmi rád tě poznám a doprovodím :). Se swingers již zkušenost mám, nicméně momentálně mi schází protějšek, se kterým bych mohl na nějakou akci zajít. Je mi 35 let, jsem z Prahy, pohodový a sympatický muž štíhlé sportovní postavy, kterému nechybí smysl pro humor :). Když budeš chtít, klidně se ozvi na mail 89mikee@seznam.cz, kde si napíšeme víc. Budu se těšit. Michal
TomášAhoj Moniko,
moc rád bych tě poznal a doprovodil, pokud bych se ti líbil. Dej vědět. Pošlu foto v případě zájmu a i kontakt.
S pozdravem Tom
TomášAhoj Mončo, rád bych tě sebou vzal na SW akci, můžeme se domluvit na kdykoliv, jsem z Prahy a vyzvedl bych si tě někde, dej mi kliďo hned vědět sms na telefonu 739755314, já mladý světlý blonďák 24 let 188cm. Těším se Tomáš.
MADO89Ahoj Ahoj Moniko rád te doprovodim,do klubu chodjezdim pravidelne a rád bych už koneče nešel sám.Budu velice rád kdiž prijmeš me pozvaní a do klubu zajedeme spoločne nembi@centrum.sk budú de tešiť na setkani Marek
JirkaAhoj Moniko, již jsem ti psal výše odpověď, ale neuvedl jsem mail. V případě zájmu napiš na jirkapok@atlas.cz Budu se těšit na odpověď. Jirka
MonikaAhoj Tomáši, děkuji za odpověď.
asi mě nejvíc zajímá kolik ti je a odkud jsi 🙂
můj email: monyxf@seznam.cz
Monika.
-
AutorPříspěvky