Skip to content

Forums Fóra Seznamka Dobrý den, chtěla bych vyzkoušet Gloryhole s co nejvíce muži, 23.8.2024

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Monika

Dobrý den, chtěla bych vyzkoušet Gloryhole s co nejvíce muži. Máte k tomuto vybavenou místnost?  Láká mne ta anonymita, takže abych ty muže  během aktu neviděla. Přemýšlím, že bych Vás navštívila  23.8.2024, kdy máte akci „MCBP – MÁMA CO BYCH PÍCHAL“. Mně je 50 let, tak by to tématicky sedělo. Manžel je na dovolené, tak bych toho využila.  Děkuji za odpověď. Monika

#62393 Odpovědět
      Vašek

Ahoj Moniko, jsem normální muž 58 let co to má moc rád ale doma se mu sexu moc nedostává. Moc rád bych se sešel s tak náruživou ženou jako jsi ty, věřím že bychom si to oba parádně užily. bohužel moje žena je na dovolené až ten další týden. Mohl bych přijet do klubu ve středu 28.8. A nebo se můžeme sejít kdykoliv soukromně amít spolu malé, velké tajemství. prosím ozvi se mi, Vašek      avu-edm@centrum.cz

#62414 Odpovědět
        Tony

Ahojky napiš my na email  madrac333@seznam.cz díky

#62476 Odpovědět
          Martin

Hello Monika,

There are 2 locations in the club. Each of them with  two glory holes. One upstairs one downstairs. Do we go together? Just write me

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
          Odpověď na: Dobrý den, chtěla bych vyzkoušet Gloryhole s co nejvíce muži, 23.8.2024
          Osobní informace:

Back To Top
          Language