- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Elena
Jsi fajn nad 45 hledám doprovod. Elen
Mr and Mrs BauerWe come about 2300 to the club.
Mr and Mrs BauerCouple coming to club 10 September about 2300.
Wife sexy and willing.
Want young well equipped boy.
Regards
Sexy wife
PetrAhoj Elen, jestli stále hledáš doprovod – jsem 48/189/92 z Prahy, usměvavý, na pohodu. Rád tě poznám víc. Jestli chceš, napiš mi na petr.1973@seznam.cz. Těším se! Petr
PavelAhoj Elen,
jsem pohodář s dostatkem nápadů 🙂 a moc rád Ti budu dělat nejen doprovod na párty 🙂
Pavel 46/185/85 sportovní spotavy, krátké vlasy, strniště
HonzaAhoj Elle rád bych zítra 17.9. vyrazil na nějakou akci a hledám ženu která by chtěla jít se mnou a užít si fajn večer. Jsem od Českého Brodu a je mi 337. Budu rád když napíšeš, budeš se cítit poznat a společně si krásný sex. Honza
IvoAhoj,
jsem VŠ 55/178/82 v pohodě a fajn a láká mně s Tebou zajít do klubu. První nezávazná společná návštěva ukáže jak daleko se dostaneme.
Ivo
Michal BAhoj, máš zájem o seznámení..?
Napiš mi na můj mail: Zralok.ka2@seznam.cz
Případně sms: 605428443
A můžeme se domluvit na setkání..
Michal
ZdeněkAhoj Elen,
rád s tebou zajdu na sw akci. Jsem VŠ 178/84/48 aktivní sportovec, který má s sw zkušenosti a občas se setkává i s párem. Diskrétnost, zdraví, sex výkonnost a kreativitu, kultivované vystupování zaručuji. Zdeněk
PetrAhoj jsem Petr a reaguji na seznámení do klubu
PetrElen ,rád tě poznám napiš mi na email Petr.Postupa@seznam.cz zkušenosti mám
MichallAhoj,
kdyby jsi se zase někdy chtěla vydat na sw. party tak by ses mohla ozvat jednomu staršímu Michalovi (michal.zlamal@atlas.cz) – budu se těšit případně na pár písmen a …
Michal
PavelAhoj. Jeste hledas doprovod? Fotky poslu. Pavel ,)
MichalAhoj,
pokud jsi se ještě neutopila v záplavě nabídek a odpovědí tak by sis mohla všimnout jednoho 43 letého chlapa od Kolína – vyměníme pár písmenek a …
Michal
-
AutorPříspěvky