Skip to content

Forums Fóra Seznamka Akce 11.1.

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Jirka

Ahoj. Přidá se někdo na čtvrteční Bi akci?

#48701 Odpovědět
      Romca

Ahoj klidně přijdu jestli mas zájem 35let✊

#48719 Odpovědět
        Jirka

Ahoj. To je moc dobrá zpráva. Pokud tobě nevadí, že už mám 60. Rád tě uvidím.

#48742 Odpovědět
          Romca

To nevadí pokouřime uzijeme🤤

#48776 Odpovědět
            Martin

Ahoj,

pohodový bi kluk hledá doprovod na čtvrtek 11.1.2024.

MartinJakub@seznam.cz

#48788 Odpovědět
              Jindřich

Ahoj…měl bych prosbu..neprovedla by jsi mě také někdy..? Jsem swingers nepolíbeny 🙁 .

Sale sex a experimentování miluju.. !! Swingers jsem chtěl vždy zkusit.. ! Jen jsem tak trošku stidlin..🤫. A byl bych ti moc  vděčný , kdyby jsi mi s prvním večerem pichnula a pomohla mi to překonat 🥰. Rád tě tam pak budu zvát na drinky 😉 . Či nakej weet jestli hulíš !! Já jsem normální 34 letej sympos 180 vysokéj , vážím 77 a perem cca 20 🫡☺️.Ukecanej , vtipnej a v sexu až přehnaně šikovnej , vnimavej a vytrvalej🫡☺️ .V případě že by jsi byla ochotná a ozvala se mi.Tak ti rád pošlu foto všeho co budeš ať už civil obličeje , nebo fotky nářadíčko, co videjko kde mrdam , aby jsi měla jistotu z v ničem z toho co píšu nelžu 😋🫡. Tak se zatím měj famfarově a budu doufat v zázrak a těšit se že se mi ozveš 🙂

#48830 Odpovědět
                Jirka

Tak doufám, že se tam všichni sejdeme a bude fajn.

#48892 Odpovědět
                  Jiťa z Liberce

Čau 😜 Také nemám doprovod tak co jít spolu? Zdraví Jiťa a měj se famfarově 👍 Prosím jen SMS 732365680

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
                  Odpověď na: Akce 11.1.
                  Osobní informace:

Back To Top
                  Language