Skip to content

Forums Fóra Seznamka Doprovod na první návštěvu

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    Monika

Ahoj, ráda bych nějakého muže jako doprovod na první návštěvu. Přijela bych z HK. Blond sportovní postava, 33let. Těším se.

#81770 Odpovědět
      Honza

Ahoj Monika, jestli máš zájem o doprovod na dnešní akci a máš registraci na Amatérech tak mi kontaktuj na můj nick Honza810.

Budu se těšit, Honza

#81785 Odpovědět
        Stephane

<pre id=“tw-target-text“ class=“tw-data-text tw-text-large tw-ta“ dir=“ltr“ data-placeholder=“Translation“ data-ved=“2ahUKEwinyIaeqt6JAxXa-QIHHazlMq4Q3ewLegQICRAT“ aria-label=“Translated text: Dobrý den, Moniko, jsem 45letý Francouz žijící v Praze již několik let. 1m85 sportovně založený a vždy se zajímám o setkání s otevřenými lidmi. Jestli chceš, rád tě pozvu na večeři a pak zamiř do klubu, jestli to zní dobře?

Neváhejte mi napsat perretstephane41@gmail.com

Doufám, že se brzy uvidíme!

Stephane“><span class=“Y2IQFc“ lang=“cs“>Dobrý den, Moniko, jsem 45letý Francouz žijící v Praze již několik let. 1m85 sportovně založený a vždy se zajímám o setkání s otevřenými lidmi. Jestli chceš, rád tě pozvu na večeři a pak zamiř do klubu, jestli to zní dobře?

Neváhejte mi napsat perretstephane41@gmail.com

Doufám, že se brzy uvidíme!

Stephane</span>

#81797 Odpovědět
          Tom

Ahoj, rád bych tě doprovodil- akorát si totiž říkám, že už je to let, co jsem byl naposledy…. Sportovní postava, 36….dej vědět…

#81805 Odpovědět
            Martin

<p style=“text-align: center;“>Ahoj Moniko chystám se dnes do klubu . Jsem od Hradce Králové a rad Tu udělám společnost</p>

#81817 Odpovědět
              Jirka

Ahoj Moniko, rád tě doprovodím. Jsem také z HK takže je možné se domluvit na společné cestě. Tmavé kratší vlasy, sportovní postava, 190 cm, 36 let. Budu se těšit. Jirka

#81837 Odpovědět
                Libor

<p style=“text-align: center;“>Ahoj. Ja tam budu dnes. Rad ti to tam ukazu:). Libor 47. Gentleman</p>

#81863 Odpovědět
                  Rendy

Ahoj Mončo. Rád Tě doprovodím na Tvou první návštěvu. Mně je 37. Rád ti o sobě řeknu víc. Klidně piš na masterbad@email.cz.

#81864 Odpovědět
                    Leoš

Ahoj Moniko, rád Tě doprovodím. Je mi 39 let, sportovní postava a pohodář. Když bys měla zájem, napiš na leos.s@centrum.cz.

Budu se Těšit

#81885 Odpovědět
                      Michal

Ahoj Moniko, velmi rád tě poznám a doprovodím :). Se swingers již zkušenost mám, nicméně momentálně mi schází protějšek, se kterým bych mohl na nějakou akci zajít. Je mi 35 let, jsem z Prahy, pohodový a sympatický muž štíhlé sportovní postavy, kterému nechybí smysl pro humor :). Když budeš chtít, klidně se ozvi na mail 89mikee@seznam.cz, kde si napíšeme víc. Budu se těšit. Michal

#81892 Odpovědět
                        Tomáš

Ahoj Moniko,

moc rád bych tě poznal a doprovodil, pokud bych se ti líbil. Dej vědět. Pošlu foto v případě zájmu a i kontakt.

S pozdravem Tom

#82077 Odpovědět
                          Tomáš

Ahoj Mončo, rád bych tě sebou vzal na SW akci, můžeme se domluvit na kdykoliv, jsem z Prahy a vyzvedl bych si tě někde, dej mi kliďo hned vědět sms na telefonu 739755314, já mladý světlý blonďák 24 let 188cm. Těším se Tomáš.

#82690 Odpovědět
                            MADO89

Ahoj Ahoj Moniko rád te doprovodim,do klubu chodjezdim pravidelne a rád bych už koneče nešel sám.Budu velice rád kdiž prijmeš me pozvaní a do klubu zajedeme spoločne  nembi@centrum.sk budú de tešiť na setkani Marek

#82525 Odpovědět
                              Jirka

Ahoj Moniko, již jsem ti psal výše odpověď, ale neuvedl jsem mail. V případě zájmu napiš na jirkapok@atlas.cz Budu se těšit na odpověď. Jirka

#82549 Odpovědět
                                Monika

Ahoj Tomáši, děkuji za odpověď.

asi mě nejvíc zajímá kolik ti je a odkud jsi 🙂

můj email: monyxf@seznam.cz

Monika.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
                                Odpověď na: Doprovod na první návštěvu
                                Osobní informace:

Back To Top
                                Language